Rotterdam, 09 October 2015

In het onlangs verschenen ‘Smartering Volume Tests - Monitoring Report’ van KPMG wordt Sm@rtering, de Slimme Meter Data Management (MDM) oplossing van CGI hoog gewaardeerd. Uit het testrapport van de KPMG-auditoren blijkt dat CGI’s Sm@rtering alle relevante data voor de belangrijkste werkprocessen succesvol kan genereren. De MDM oplossing verzamelt hiervoor data uit meer dan vijf miljoen slimme meters en integreert deze op één platform (datacollectie).

Dankzij dit platform kunnen bijvoorbeeld energiebedrijven hun netwerken actief beheren en hun Smart Grid-programma’s verder uitbouwen. CGI biedt de door KPMG aanbevolen Sm@rtering-oplossing ook aan in Nederland, waar de uitrol van slimme meters hoog op de politieke agenda staat.

Voor meer informatie kunt u het volledige KPMG rapport of alleen de samenvatting van het rapport downloaden.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en –onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.