Rotterdam, 10 September 2015

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A), de toonaangevende zakelijke en technologische dienstverlener, benoemt opnieuw Ron de Mos tot Senior Vice President en General Manager van CGI Nederland. Ron de Mos volgt per direct Sake Algra op. In zijn nieuwe functie wordt Ron verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van CGI en zal hij rapporteren aan Joao Baptista, President van Centraal, Zuid & Oost-Europa.

Ron de Mos was sinds april 2014 leider van CGIā€™s wereldwijde Shell Business Unit, waar hij met veel succes heeft gewerkt aan het structureren en het optimaliseren van CGIā€™s dienstverlening voor Shell. Van 2012 tot 2014 was hij actief als CEO van CGI Nederland. Frank van Nistelrooij is benoemd als BU Leader van de Shell Global Business Unit en rapporteert aan Ron.

Joao Baptista, President van Centraal, Zuid & Oost-Europa: ā€œRon de Mos heeft in zijn functie als leider van CGIā€™s wereldwijde Shell Business Unit verschillende vormen van dienstverlening, zoals outsourcing, blended delivery en de inzet van Intellectual Property (IP) succesvol geĆÆntroduceerd en gemanaged bij Shell; voorbeelden van services die ook andere klanten veel geld kunnen besparen. Hij zal deze kennis en ervaring inzetten om de groei in Nederland verder te supporten en is voor ons nu dan ook de juiste persoon om CGI Nederland te leiden.ā€

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, AziĆ« en OceaniĆ« biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en ā€“onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.