Zorg

Artikelen

Artikelen
Titel & samenvatting Download PDF Pagina's/Grootte
Nederland van gas los met blockchain warmtenet

Eén van de belangrijkste stappen voor de energietransitie in Nederland is de overgang naar een alternatief voor gas als warmtebron. Warmtenetten zullen een belangrijk onderdeel gaan uitmaken van de oplossing. CGI en Eneco zijn bezig om het warmtenetproduct – met blokchain technologie - een product van de toekomst te maken.

Meer informatie…
Twee nominaties voor TIMMIES 2018

De TIMMIES zijn bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van ICT. In 2018 is CGI genomineerd voor de awards met twee blockchain projecten.

Meer informatie…
Infographic - Revalidatie met serious gaming

Een infographic die laat zien hoe de techniek wertkt voor het toepassen van serious gaming in de huiskamer om revalidatie te stimuleren.

Meer informatie…
Infographic - Revalidatie met serious gaming 1 / 417 KB
Thuisrevalidatie door ‘serious gaming’

Een oplossing waarin ‘serious gaming’, slimme camera’s en bewegingssensoren, ‘Big Data’ en ‘The Internet of Things’ samenkomen.

Meer informatie…
Thuisrevalidatie door ‘serious gaming’ 1 / 991 KB
CGI feliciteert Medisch Spectrum Twente met nieuwe locatie

CGI is er trots op als ICT-partner van het MST een bijdrage te hebben geleverd aan de succesvolle verhuizing en feliciteert het ziekenhuis met haar nieuwe pand.

Meer informatie…
Big data versterkt communities voor zorg en welzijn

Albert Vlug, Director Consulting Healthcare, vertelt in iBestuur magazine wat big data en communities kunnen betekenen voor de gezondheid en het welzijn van mensen.

Meer informatie…
Big data versterkt communities voor zorg en welzijn 1 / 291 KB
Wereldberoemde mobiele app voor topsporters

Sander van den Born (CGI) en Koen Terlouw (Anti-Doping Autoriteit Nederland) over de whereabouts app die door topsporters over de gehele wereld wordt gebruikt.

Meer informatie…
Wereldberoemde mobiele app voor topsporters 2 / 178 KB
CGI genomineerd voor Computable Award met whereabouts app

CGI is met de whereabouts app genomineerd voor een Computable Award in de categorie ICT-project van het jaar in de publieke sector. Breng nu uw stem uit!

Meer informatie…
Burger gaat aanpak eigen gezondheid regisseren

Trendwatchers en politici lijken het eens te zijn over de toekomst van de gezondheidszorg: door te weinig handen aan het bed gaan de patiënten zelf hun gezondheid actief bevorderen. “De vraag is niet langer of dat gaat gebeuren maar hoe”, aldus Michiel den Boer, Account Manager Health bij CGI.

Meer informatie…