Nieuws en downloads
Brochures

We make IT happen

WOW2

Als dienstverlener pur sang zetten we bij CGI al onze kennis en kunde in ten dienste van de klant. We zijn er voor onze opdrachtgevers, hún vragen en hún uitdagingen. Voor u dus! Onze members zijn vaak behoorlijk zelfbewust en kenmerken zich in het algemeen door een zekere mate van bescheidenheid. Opereren in de schaduw: wij vinden het heel gewoon. Om die reden zijn we soms te terughoudend met naar buiten treden over ons werk en onze prestaties.

Toch vonden we het vorig jaar een goed idee om – in nauwe samenspraak met onze klanten – een boekje samen te stellen met een aantal belangrijke showcases. Projecten waar we geweldig trots op zijn en waarvan mensen die ons niet zo goed kennen soms verbaasd zeggen: “Wow, is dat werk van CGI?” Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit boekje in de wandelgangen het ‘WOW-boekje’ is gaan heten. En het werd zeer goed ontvangen. Door onze klanten die het leuk vonden zichzelf er in terug te zien en weer opnieuw verrast werden door de enorme breedte en impact van ons werk. Maar ook door onze members zelf. Die beschouwen het als waardering voor al het werk en energie die ze er dagelijks in steken, om al onze projecten voor al onze opdrachtgevers tot een succes te maken.

Alle redenen dus om hier in 2015 een vervolg aan te geven: WOW2! Met nóg meer innovatieve projecten die aansluiten op de expertisegebieden waarin we met name het verschil willen maken voor onze opdrachtgevers: IT Modernization, Cybersecurity, Big data analytics en Digital Transformation.

Ook geven we u een ‘virtueel’ kijkje in ons nieuwe Spark Innovation Center, dat onlangs geopend is door niemand minder dan minister-president Mark Rutte. Voor ons een bewijs dat het innovatieve karakter van CGI herkend én erkend wordt. In WOW2 hebben we negen cases toegevoegd aan de twaalf die we in de eerste editie beschreven hebben. Hopelijk inspireert CGI u hiermee en helpen wij u nieuwe ideeën te ontwikkelen voor de toekomst van uw organisatie. Want wat voor de ene organisatie van nut is, kan ook voor de andere – in aangepaste vorm – een grote stap vooruit betekenen. Misschien zit hier niet meteen een concreet idee of oplossing tussen voor uw organisatie. Toch hoop ik dat het u zal inspireren en u na het lezen ervan het met mij eens zult zijn: dit is niet zomaar Wow, dit is Wow in het kwadraat!

Op naar een succesvolle toekomst!