CGI partners

Een uitgebreid partnernetwerk in dienst van onze klanten

Een van de hoogste prioriteiten bij CGI is het bouwen van een uitgebreid netwerk van partners. Vanuit samenwerking kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen. Onze wereldwijde en gespecialiseerde partners, gecombineerd met marktanalisten, adviseurs en samenwerkingsverbanden met academische instituten en onderzoeksinstanties, creëert een rijkdom aan kennis, kunde en middelen. Dit resulteerde in de loop der jaren in duizenden succesvolle projecten voor klanten.

CGI’s partnerprogramma ontleent zijn kracht aan:

  • Wereldwijde partners 
    CGI werkt bedrijfsbreed met een vaste kern van toonaangevende technologiepartners die de beste oplossingen voor onze klanten hebben.
  • Gespecialiseerde partners 
    CGI werkt daarnaast met vele partners op internationaal, regionaal en projectniveau. Deze partners opereren zelf doorgaans ook internationaal, maar hun werk met ons is specifiek voor een land, oplossing of project.
  • Ecosysteem advies 
    Door onze eigen uitgebreide ervaringen met een brede selectie van partners – van relaties met wederverkopers tot echte wereldwijde partnerships – kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren hoe ze zelf kunnen bouwen aan partnerships en hoe deze het best te onderhouden. Voorbeelden hiervan zijn zichtbaar bij klanten waar we al jaren het applicatiemanagement doen en dus te maken hebben met een groot aantal leveranciers die hen doorgaans een breed scala aan complexe diensten leveren.