Cybersecurity

Werken aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld

Cybersecurity is niet langer slechts een IT-probleem. Overheden en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van cybercrime en willen anticiperen op bedreigingen en onverwachte situaties. Zij willen de zekerheid dat persoonlijke gegevens veilig zijn, productieprocessen niet verstoord worden, de continuïteit van hun dienstverlening geborgd is en onze vitale infrastructuren blijven functioneren.

Overheden én bedrijven hebben daardoor behoefte aan een ervaren security-partner die uitstekend ingevoerd is in veiligheidsvraagstukken op het gebied van zowel bedrijfsvoering als vitale infrastructuren. Een partner die voorbereid is op onverwachte ontwikkelingen; die de capaciteit heeft om te anticiperen op cyberaanvallen en die effectief ingrijpt wanneer die zich toch voordoen.

CGI ondersteunt al 40 jaar haar klanten bij het managen van complexe security-vraagstukken op basis van gedegen risicoanalyses en wet- en regelgeving.

cybersecuritycybersecurity

Klik op het plaatje voor meer info

Cybersecurity Operations Center

cybersecurity

CGI en SentinelOne

Bescherm uw endpoints beter tegen cyberaanvallen (ransomware) én tegen lagere maandelijkse kosten dan met andere oplossingen.

Download brochure

Een cybersecurity-partner om op te vertrouwen

Wij werken nauw samen met toonaangevende bedrijven en overheden in zowel Noord-Amerika als Europa. Hierdoor hebben we een scherp inzicht in de dreigingen, kwetsbaarheden en potentiële impact, maar ook in de technologische, bedrijfsmatige en juridische aspecten van security in de publieke én de private sector.

Wij helpen onze klanten zich te beschermen door het analyseren van potentiële cyberrisico’s, continu toezicht op actuele bedreigingen en het nemen van doeltreffende tegenmaatregelen. Tot onze end-to-end services behoren onder andere advies, security engineering en managed security services.

Onze Cybersecurity-oplossingen

Vanuit onze Security Operations Centers monitoren wij onze klanten en werken we continu aan het onderhoud en de verbetering van onze security-monitoringinfrastructuur, waarmee we per maand meer dan 550 miljoen cyberaanvallen afhandelen.

Onze Cybersecurity ervaring en expertise

  • CGI levert naast monitoring en beveiliging van uw netwerk infrastructuur ook endpoint beveiliging voor servers en werkstations, gebaseerd op SentinelOne. Een managed service oplossing die – op basis van gedragsanalyse – effectiever beschermt tegen malware, ransomware en andere cyberaanvallen.
  • CGI levert haar Managed Security Services aan meer dan 100 klanten wereldwijd, 24x7, 365 dagen per jaar vanuit haar Security Operations Centers.
  • CGI-experts werken zeer nauw samen met (militaire) inlichtingendiensten en zijn actief in diverse multinationale veiligheidsprogramma’s om overheidsnetwerken, bedrijfskritische infrastructuren en intellectuele eigendommen te beschermen.
  • Verspreid over de wereld hebben we op ruim 100 plekken meer dan 9.000 biometrische systemen en devices geïmplementeerd, waarmee voor het Amerikaanse leger jaarlijks 4 miljoen biometrische registraties verricht worden.
  • Als partner van de Canadese Payments Association (CPA) helpen we een veilige en zekere clearance van meer dan 170 miljard dollar per dag te realiseren via de CPA-systemen.
  • CGI was de eerste Cloud-dienstverlener met een door de Joint Authorization Board van het Federal Risk Authorization and Management Program (FedRAMP) toegekende ATO (Authority to Operate) voor het leveren van Secure Cloud-diensten aan de Amerikaanse overheid.