30
Galileo-satellieten worden bestuurd door ons controlesysteem
1.000+
satellietmissies zijn ondersteund met onze software
10.000+
tests zijn door CGI uitgevoerd om de security van Galileo te waarborgen

Exploratie van het heelal. Aardobservatie. Communicatie. Ondersteuning bij rampenbestrijding. Betere navigatie. Ziedaar enkele belangrijke toepassingen die de softwaresystemen voor de ruimtevaart ons hebben gebracht. Met de groei van het aantal satellietapplicaties neemt ook hun betekenis toe. Ruimtevaartorganisaties zoeken continu naar mogelijkheden om hun investeringen waardevol te maken voor onze samenleving. Tegelijkertijd moeten ze zich wapenen tegen het toenemend aantal digitale dreigingen. CGI speelt hierin een verbindende rol.

Vanuit Nederland is CGI betrokken bij het Galileo-project, het Europese programma voor satellietnavigatie. Wij verzorgen het ontwerp en de ontwikkeling van beveiligingssystemen, het end-to-end testen én de vertaling naar praktische toepassingen. Verder werken we voortdurend aan nieuwe diensten op het gebied van aardobservatie en satellietnavigatie. Op deze manier dragen wij met een ‘down to earth’-aanpak bij aan een veiligere samenleving.

CGI beschikt over een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Lees hieronder wat CGI hierin voor u kan betekenen.

Oplossingen

S-TrackS

Waterway Monitoring Service

Greenhouse Early Warning Service

ruimtevaart