July 2, 2020 - CGI is door Media Pensioen Diensten (MPD) geselecteerd als strategisch partner voor de uitbesteding van haar datacenter, voor de transformatie van de organisatie naar een nieuwe digitale werkplek en voor het leveren van cybersecurity diensten via het CGI ...

Wereldwijde partners 
CGI werkt bedrijfsbreed met een vaste kern van toonaangevende technologiepartners die de beste oplossingen voor onze klanten hebben.

Lees meer..

Gespecialiseerde partners 
CGI werkt daarnaast met vele partners op internationaal, regionaal en projectniveau. Deze partners opereren zelf doorgaans ook internationaal, maar hun werk met ons is specifiek voor een land, oplossing of project.

Lees meer..

Ecosysteem advies 
Door onze eigen uitgebreide ervaringen met een brede selectie van partners – van relaties met wederverkopers tot echte wereldwijde partnerships – kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren hoe ze zelf kunnen bouwen aan partnerships en hoe deze het best te onderhouden. Voorbeelden hiervan zijn zichtbaar bij klanten waar we al jaren het applicatiemanagement doen en dus te maken hebben met een groot aantal leveranciers die hen doorgaans een breed scala aan complexe diensten leveren.