CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Sommige organisaties vinden het moeilijk te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs 6 redenen waarom CGI voor jou de beste plek is.

1. Als owner denk én verdien je mee

Proactief bijdragen past bij onze unieke ‘ownership culture’. We geven je bij CGI volop de gelegenheid om mee te denken over de ontwikkeling van ons bedrijf en in te spelen op kansen bij klanten. Verder krijg je de mogelijkheid een deel van ons bedrijf in eigen handen te hebben. Een percentage van je salaris kun je investeren in CGI-aandelen; daarnaast krijg je een aandeel in de winst. Als owner denk én verdien je mee.

2. Jij maakt het verschil
CGI stelt je in staat om impact te maken. Je werkt als gewaardeerd lid in een klein, specialistisch team samen met onze klanten aan opdrachten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Zet je talent, kennis van opkomende technologieën en innovatieve oplossingen in en draag bij aan onze maatschappij!
 
3. Optimaal teamwork

Onze organisatie is groot. Toch voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI vorm je samen met maximaal 15 collega’s een zelfsturend team en werk je zelfstandig aan mooie projecten. Jouw team staat in direct contact met de opdrachtgever en is verantwoordelijk voor sales, delivery en klanttevredenheid. Jij en je mede-teamleden vullen elkaar aan, inspireren en helpen elkaar en onderstrepen zo de kracht van teamwork. Of je nu bij de klant, op een van onze kantoren of thuis werkt.

4. Voorop als het gaat om de nieuwste technologieën

Je maakt deel uit van een wereldwijde community van CGI-experts die dagelijks met de nieuwste technologieën werken. We werken samen met kennis instellingen en ecosysteem-partners en nemen samen het voortouw. Nieuwe uitdagingen, contacten en ontwikkelingen brengen je nieuwe kennis en inzichten. Laat je inspireren en inspireer anderen.

5. De ruimte om je eigen carrièrepad vorm te geven

Vanaf dag één heb je de ruimte om je eigen carrièrepad vorm te geven en je te blijven ontwikkelen. Je krijgt volop de kans om opleidingen te volgen en de mogelijkheid om bij te blijven op jouw vakgebied. Welke volgende stap wil je nemen? Wat wil je leren? Welke skills ga je versterken? Vertel het ons, dan kijken wij samen hoe jij kunt groeien! 

6. Bij CGI kan en mag je jezelf zijn

Bij CGI wordt je gerespecteerd en gewaardeerd en kan en mag je jezelf zijn. Zowel in onze eigen organisatie als bij onze klanten erkennen en omarmen we diversiteit en inclusie. We luisteren naar elkaar, leren van elkaar en zorgen gezamenlijk voor een omgeving waarin we elkaar respecteren. Ieders mening doet ertoe. Daarnaast hebben we oog voor je welzijn, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé. Dus be you en onderstreep zo je talent.

Meer horen over de concrete mogelijkheden bij CGI? Neem dan contact op met NL Recruitment of bekijk direct onze vacatures en kom werken bij CGI. We kijken naar je uit!