Nieuws en downloads
Evenementen

CGI NEXT IT Experience: Spring, the next level

7 september 2017

CGI in Rotterdam, George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

De IT-wereld is continue in beweging. Als IT-dienstverlener wil je voorop- en vooruitlopen bij alle ontwikkelingen en meebewegen naar NEXT levels. Daarom stimuleren we innovatie en vinden we het vanzelfsprekend dat wij ervoor zorgen dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. En dat wij die kennis ook delen met iedereen die passie heeft voor IT.

Your NEXT IT Experience

Benieuwd naar de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van ‘Spring Frameworks’, die pas in september live gaan? CGI biedt jou de kans om aanwezig te zijn bij twee bijzondere verhalen over deze Bleeding Edge Technology.

Als eerste laten onze eigen CGI-collega's, Gerard Mulder & Tim van Soest, de impact zien van Cloud Native Development op de hedendaagse ‘Startups’. Vervolgens neemt Stéphane Nicoll van Pivotal jullie mee langs een aantal key-elements van Spring 5 en Spring Boot 2. Voor degene die niet kunnen wachten hebben de sprekers hieronder alvast een voorproefje voor jullie opgesteld:

  • CGI: Cloud Foundry, Cloud Native Development
    We leven in een wereld waar disruptive startups de strijd aan kunnen gaan met grote gevestigde organisaties. Soms weten ze deze zelfs out of business te krijgen, dat is dus letterlijk: "Why Software is eating the world". Aan de basis van dit alles staat innovatie centraal, en dit op een agile manier op de markt weten te brengen met behulp van Cloud-platforms. Cloud Native Development zorgt voor een aanpak die alle voordelen van de Cloud volledig benut; denk hierbij aan de 12-Factor App principes, DevOps, Continuous Delivery, Microservices en Containers. Cloud Foundry biedt de mogelijkheid om Cloud Native Development volledig toe te passen en je te ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op je applicaties. We gaan tijdens deze presentatie in op Cloud Native Development, en we gaan een kijkje nemen onder de motorkap van Pivotal's Cloud Foundry platform.
  • Pivotal: Spring Framework 5 Themes and Trends
    Preparing for the challenges of 2017 and beyond, Spring Framework 5 focuses on several key themes: in particular reactive web applications, Kotlin support, and comprehensive support for JDK 9, and a general focus on lambda-oriented programmatic setup. This session introduces Spring Framework 5.0 and presents selected feature highlights as being introduced in the upcoming Spring Boot 2.0 release.

Programma

Programma
17:30 - 18:00 uur Ontvangst
18:00 - 19:00 uur Cloud Foundry, Cloud Native Development
Gerard Mulder & Tim van Soest, CGI
19:00 - 19:15 uur Pauze
19:15 - 20:15 uur Spring Framework 5 Themes and Trends
Stéphane Nicoll, Pivotal
20:15 - 21:00 uur Netwerkborrel

NEXT step

Na afloop van de CGI NEXT IT Experience is er een aansluitende borrel, ideaal om kennis te maken met CGI en haar members. Dus laat jezelf naast de verkregen kennis ook inspireren door de mogelijkheden bij CGI.

Registreren

Het bijwonen van de CGI NEXT IT Experience is geheel vrijblijvend en gratis. Je kunt je registreren met behulp van het online registratieformulier. Wacht niet te lang, er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Registreren