Nieuws en downloads
Evenementen

European Utility Week

3 - 5 oktober 2017

Amsterdam RAI

CGI ontmoet u graag tijdens European Utility Week

Van 3 tot en met 5 oktober vindt in ons eigen Nederland de European Utility Week (EUW) plaats. Deze toonaangevende beurs voor de slimme energiesector strijkt dit jaar neer in de RAI in Amsterdam en zet de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovatieve oplossingen op een rij. Ook CGI is aanwezig bij dit inspirerende evenement. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen bij de stands van CGI en Dutch Power in hal 1 of één van de speakerslots bij te wonen.

Nieuwste technologische ontwikkelingen

In de Dutch Power-stand (hal 1, 1L61) kunt u demo’s bekijken over de nieuwste technologische oplossingen, zoals de digitale energie-eilanden – het energiesysteem voor de toekomst dat is gebaseerd op blockchaintechnologie – en het centraal marktsysteem voor Utilities (CMS 2.0). En wist u al dat CGI voor cybersecurity in het OT-domein een specifieke aanpak voor netbeheerders en drinkwaterbedrijven hanteert? Als u hier meer over wilt weten, kunt u met een van onze experts in gesprek gaan. Ook over ons aanbod voor Smart Buildings en het gebruik van (advanced) big data analytics kunt u met een van onze experts spreken. Big data toepassingen zijn met name interessant voor Utilities of drinkwater bedrijven die hun customer experience verder willen verbeteren of consumenten stimuleren om ander, duurzaam  (rij)gedrag te vertonen.

In de CGI-stand (hal 1, 1L11) kunt u bovendien kennismaken met technologische oplossingen uit de andere landen waar wij actief zijn. Denk aan renewables management of onze MaEVA solution (o.a. geschikt voor het inspecteren van windturbines of transformatiehuisjes). Uiteraard zijn deze oplossingen ook in Nederland leverbaar. Meer weten? Bezoek onze stand en ga in gesprek met onze experts!

Samenwerking is bepalend voor slagen van de energietransitie

Tijdens de European Utility Week deelt CGI ook zijn visie op de energietransitie en laten we projecten zien waarbij samenwerking mét de sector, overheid en onderwijs van doorslaggevend belang is om de energietransitie te versnellen. Hiertoe spreekt Marion Braams, namens alle deelnemende partners en in haar rol als directeur van het (European) Clean Mobility Center, in de Hub van de beursvloer in hal 1 (stream 34). U bent van harte welkom om haar presentatie bij te wonen. Ook nodigen wij u graag uit op het Happy Hour in de Dutch Power stand op 4 oktober vanaf 15.30 uur.

U wilt deze inspirerende en toonaangevende beurs natuurlijk niet missen! De beursvloer met beide stands en de Hub is gratis toegankelijk. U kunt een ticket aanvragen via de website van European Utility Week.

We zien u graag op 3, 4 of 5 oktober in de RAI in Amsterdam!