Nieuws en downloads
Evenementen

CGI aanwezig op Tweakers Gaming Live

9 November 2018

Brabantse hallen

Event URL

Tweakers Gaming Live, het gaming event van de toekomst! De Brabanthallen in Den Bosch worden van 9 t/m 11 november het walhalla voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien, horen en het spelen van videogames.

Tweakers Gaming Live is de ultieme combinatie van e-sports toernooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken.

Op dit moment staan er al veel grote toernooien vast, waarvan er drie esports toernooien zijn en wel vijf lanparty toernooien! De e-sports toernooien bevatten enorm goede teams die een invite hebben gekregen, maar voor spelers op de lan zullen er ook een aantal plekjes zijn in de finale rondes. Heb je dus een super goed vriendenteam en denk je al die pro’s wel aan te kunnen? Kom dan lannen en kwalificeer je voor de finales! De drie grote e-sports toernooien zijn Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone en natuurlijk League of Legends.

Bij CGI houden we ook wel van een spelletje, dus we hebben ervoor gekozen om het razend populaire spel Super Smash Bros. For Wii U  te spelen. De Super Smash Bros serie aan games is gigantisch bekend en razend populair. Dit spel is vanaf de Nintendo 64 elke generatie mee geëvolueerd met elke nieuwe console die Nintendo uitbrengt. Elke nieuwe editie heeft meer speelbare characters uit nog meer verschillende series en de laatste editie (die van de Wii U dus) is het eerste spel in de reeks dat downloadable content heeft. Zo kun je andere outfits downloaden, maar ook sterke nieuwe personages en interessante extra levels.

Met de aankondiging van nog een nieuwe Smash Bros game staat het spel in de media weer volledig in de spotlight, maar voor de echte fans is dit spel natuurlijk nooit uit hun eigen spotlight geweest. Kom dus vooral gezellig langs bij de CGI stand en kom een potje (in-game) knokken!

Wellicht win je wel een Amiibo van jouw favoriete super smash karakter! Daarnaast heeft onze eigen CGI Gamefactory nog een leuke verassing klaar staan voor de echte fan. We zien je daar!