Nieuws en downloads

Evenementen

Evenementen
Datum Ontmoet CGI op evenementen
19-20 september ESRI GIS Conferentie: verhalen en kennis uit de praktijk
Locatie : Beurs-WTC, Rotterdam

Op 19 en 20 september vindt in Rotterdamse Beurs-WTC de Esri GIS Conferentie plaats. Dit event, georganiseerd Esri Nederland, heeft een aantal interessante lezingen op het programma staan. Twee ervan komen uit de koker van CGI: Henk Cornelissen vertelt over het Smart City-project dat hij samen met leerlingen van het Hilversumse A. Roland Holst College uitvoerde; Robert Voûte schetst de laatste stand van zaken van ‘indoor navigeren’ in ArcGIS Indoors.

Meer informatie…

1 – 5 oktober GEO DELFT 2018: TWEE SPEAKERSLOTS RONDOM INDOOR NAVIGATIE (GEO-ICT)
Locatie : TU Delft

Op 1 tot en met 5 oktober worden er op de TU Delft onder de noemer Geo Delft 2018 vier gelijktijdig verlopende conferenties georganiseerd. Sponsor CGI verzorgt enkele programmaonderdelen: zo verzorgt Robert Voûte twee presentaties, één in de keynotereeks ‘Best of NL’, en één – An Ultrasonic Sensor for Human Presence Detection tot Assist Rescue Work in Large Buildings - samen met Tom van Groeningen, afstudeerder bij CGI.

Meer informatie…

1-5 oktober 2018 69th International Astronautical Congress
Locatie : Bremen Exhibition & Conference Center, Bremen

Samen met verschillende andere bedrijven laat CGI op de IAC in Bremen zien welke belangrijke rol Nederland speelt in de ruimtevaartindustrie.

Meer informatie…

5 Oktober 2018 HBO-ICT Job & Student Event 2018
Locatie : WTC Rotterdam

Kom werken bij CGI! Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten tijdens je afstudeeropdracht te ontplooien. Wil je weten hoe? Bezoek onze stand tijdens het HBO-ICT Job & Student Event 2018.

Meer informatie…

9 – 11 oktober 2018 Risk- and Cost-Driven Architecture practitioner course
Locatie : Kantoor CGI, Tivolilaan 205 te Arnhem

Risk- and Cost-Driven Architecture (RCDA) is de aanpak waarmee CGI’s solution-architecten al jarenlang solide architectuurdenken combineren met een agile instelling. De populaire in-house training is ook beschikbaar voor klanten.

Meer informatie…

15 Oktober 2018 EU-Seminar Digital Manufacturing Platforms For Connected Smart
Locatie : Brussel

Op 15 en 16 oktober organiseert de Europese Unie een seminar waarin de ontwikkeling en conceptualisatie van een Digital Manufacturing Platform centraal staat. De EU wil de belanghebbende partijen samenbrengen om zo de samenwerking te bevorderen. CGI is hiervoor uitgenodigd en levert een van de sprekers: Peter van Gulick. Hij geeft op 15 oktober een presentatie genaamd ‘2018 Client Global Insights and CGI perspectives on business and technology trends in Manufacturing’.

Meer informatie…