Nieuws en downloads

Evenementen

Evenementen
Datum Ontmoet CGI op evenementen
20-23 maart Intertraffic: in het teken van Move Smarter!
Locatie : RAI, Amsterdam

Intertraffic is de grootste beurs voor de verkeers- en mobiliteitsindustrie met 30.000 bezoekers uit ruim 130 landen. CGI is te vinden in het Dutch Pavilion op het Smart Mobility plein, stand van Connekt (hal 8). Demo’s rondom serious gaming en verander management kunt u zelf beleven in de ‘Demo area’, eveneens hal 8. Laurens Lapré spreekt op woensdag 21 maart a.s. over het hergebruik van ‘Spitsmijden’-data voor regionale Mobility as a Service diensten.

Meer informatie…

29 maart, van 9:00 tot 17:00 uur Waterinfodag
Locatie : 1931 Congrescentrum Brabanthallen, ‘s Hertogenbosch

Zoals elk jaar organiseert Sense de Waterinfodag: een beurs, congres én netwerkdag ineen voor alle professionals die informatie over waterbeheer inwinnen, verwerken en toepassen.

Meer informatie…

3 – 5 april 2018 Risk and Cost-Driven Architecture practitioner course
Locatie : Hoofdkantoor CGI, George Hintzenweg 89 te Rotterdam

Risk- and Cost-Driven Architecture (RCDA) is de aanpak waarmee CGI’s solution-architecten al jarenlang solide architectuurdenken combineren met een agile instelling. De populaire in-house training is ook beschikbaar voor klanten.

Meer informatie…

5-8 april Blockchaingers Hackathon 2018
Locatie : Groningen

De Blockchaingers Hackathon is de grootste Blockchain-hackathon in de wereld. Er zijn zeven verschillende wedstrijden die elk een eigen thema hebben (‘tracks’ genaamd).

Meer informatie…

6 april, van 13:00 tot 17:15 uur Symposium: ‘Laadmogelijkheden van de toekomst’
Locatie : Clean Mobility Center, Arnhem

Het Clean Mobility Center organiseert een symposium over de gevolgen die de energietransitie in de autobranche heeft voor de manier van bijtanken en opladen. In een van de presentaties lichten CGI-ers Floris Jousma en Jonathan Hobelman het Nefusta-project toe. Denk met hen mee over de mogelijkheden om met flexibele laad- en tankpunten de stabiliteit van het elektriciteitsnet te verbeteren.

Meer informatie…

10 april 2018 CGI NEXT IT Experience: Open Huis Groningen
Locatie : CGI Groningen<br/> Eemsgolaan 1, Groningen

Wordt CGI jouw nieuwe werkgever? Wil jij samen met ons het succes van onze klanten én van CGI meemaken? We zien je dan graag tijdens het Open Huis

Meer informatie…

12 april 2018 Bèta Career Event Amsterdam
Locatie : Hotel Casa te Amsterdam.

Ontmoet CGI tijdens het Bèta Career Event Amsterdam en ontdek hoe jij onderdeel kunt uitmaken van The NEXT IT Generation.

Meer informatie…

19 april 2018 Metropoolregio Amsterdam kennis- en netwerkdag
Locatie : Provinciehuis Noord-Holland, Haarlem

In april en mei organiseert de Metropoolregio Amsterdam (MRA) vier Kennis- en netwerkdagen. Op een van deze dagen (19 april) is het thema ‘De MRA in transitie, met speciale aandacht voor de omgevingswet en energietransitie’. In het kader hiervan zijn er enkele workshops te volgen. Waaronder een workshop van CGI’er Sjors Hijgenaar. Hij neemt u mee op ontdekkingsreis en is uw gids in de wondere wereld van blockchain.

Meer informatie…

8 mei 2018 CGI NEXT IT Experience: Open Huis Zuid-NL
Locatie : CGI Maastricht,<br/> Stationsplein 12, Maastricht

Ben jij benieuwd wat CGI je te bieden heeft ? Wil jij samen met ons het succes van onze klanten én van CGI nóg groter maken? Kom dan naar ons Open Huis op 8 mei 2018 in Maastricht !

Meer informatie…