Nieuws en downloads

Evenementen

Evenementen
Datum Ontmoet CGI op evenementen
7-10 Mei 2018 SATURN 2018
Locatie : Plano, Texas

Dit jaar organiseert het Amerikaanse Software Engineering Institute (SEI) voor de 14e keer de SEI Architecture Technology User Network (kortweg SATURN) Conference. Eltjo Poort, Distinguished Solution Architect bij CGI, geeft op dit meerdaagse congres een presentatie en een workshop: op 9 mei spreekt hij over verkorte architecturale feedback loops en op 10 mei gaat hij in op ethische dilemma’s voor software architecten.

Meer informatie…

29 mei 2018 Mendix on Tour, Rondetafelsessie met diner
Locatie : Rotterdam, restaurant Las Palmas

Aansluitend op het evenement Mendix on Tour nodigen we IT-managers en andere IT-experts uit voor een exclusieve rondetafelsessie met diner in restaurant Las Palmas. Op dinsdag 29 mei wisselen we daar met elkaar ervaringen en inspirerende ideeën uit voor de explosieve versnelling die Mendix voor digitale innovaties kan betekenen.

Meer informatie…

29 mei 2018 Mendix on Tour : blockchain voor efficiënte afhandeling van zeecontainers
Locatie : Cruise Terminal Rotterdam

Op dinsdag 29 mei organiseert ‘low code’ software platform Mendix weer de ‘Mendix on Tour’. Diverse klanten en partners delen tijdens dit evenement hun succesverhalen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie en transformatie. Blocklab (Havenbedrijf Rotterdam) en CGI presenteren een op Mendix en blockchaintechnologie gebaseerd prototype voor een efficiënte afhandeling van zeecontainers.

Meer informatie…

19 en 20 juni 2018 The Future Of Transport World Conference
Locatie : Köln Messe, Keulen, Duitsland

Op 19 en 20 juni wordt in het Duitse Keulen The Future of Transport World Conference gehouden. Het is een van de belangrijkste conferenties op het gebied van verkeer en vervoer. Er zijn ruim 160 lezingen, waaronder ‘Using data and gamification to change mobility behaviour’, presentatie van CGI’er Laurens Lapré. 

Meer informatie…

26 en 27 juni VNG Jaarcongres Over Grenzen
Locatie : Maastricht (MECC en Stadion de Geusselt, MVV)

Op het VNG Jaarcongres (26 en 27 juni in Maastricht) geeft CGI op verschillende manieren acte de présence. Met onze partners Deloitte en SAS hebben we een gezamenlijke stand waar u diverse demo’s kunt bewonderen en in gesprek kunt gaan met onze experts. U kunt hier ook een gratis workshop ‘Hoe word je een data-gedreven gemeente?’ winnen. Verder geeft Laurens Lapré, Vice President Consulting bij CGI, een key note over Mobility as a Service (MaaS).

Meer informatie…

9 – 11 oktober 2018 Risk- and Cost-Driven Architecture practitioner course
Locatie : Kantoor CGI, Tivolilaan 205 te Arnhem

Risk- and Cost-Driven Architecture (RCDA) is de aanpak waarmee CGI’s solution-architecten al jarenlang solide architectuurdenken combineren met een agile instelling. De populaire in-house training is ook beschikbaar voor klanten.

Meer informatie…