Nieuws en downloads

Evenementen

Evenementen
Datum Ontmoet CGI op evenementen
1 November 2018 Nationaal verkeerskundecongres 2018, slot debat over Mobility as a Service
Locatie : 1931 Congrescentrum, Den Bosch

Op 1 november vindt het Nationaal verkeerskundecongres plaats in Den Bosch. Natuurlijk is er veel aandacht voor de transitie die gaande is in de wereld van mobiliteit. Op 31 oktober geeft het pre-congres vast een voorproefje van Transitie in Brabant met excursies in vijf Brabantse steden (B5). Het hoofdcongres, op 1 november, sluit af met een prikkelend debat over toenemende databronnen en de mogelijkheid om ook collectief te sturen met mobility as a service (MaaS). De debat wordt geleid door Ward Koopmans van CGI.

Meer informatie…

1 November 2018 Mini Symposium: “Software Engineering in the Space Industry"
Locatie : CGI Rotterdam, George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

Come join us during the mini symposium “Software engineering in the space industry: at the forefront of innovation, yet conservative in nature”. Interested in hearing about the contradiction? Sharing your opinion? Broadening your horizon? Then make sure to sign up soon and come join us in crossing boundaries!

Meer informatie…

8 November 2018 J-Fall
Locatie : Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

J-Fall is de grootste Java-conferentie van Nederland en wordt georganiseerd door en voor de NLJUG (de Nederlandse Java-gebruikersgroep)

Meer informatie…

9 November 2018 CGI aanwezig op Tweakers Gaming Live
Locatie : Brabantse hallen

Tweakers Gaming Live is de ultieme combinatie van esports toernooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken. CGI is uiteraard aanwezig met haar eigen stand die in het teken staat van het virtueel knokken met elkaar in Super Smash Bros. For Wii U.

Meer informatie…

14 November 2018 Connect! Career day HvA
Locatie : Leeuwenburg Weesperzijde 190 1097 DZ Amsterdam

Connect! Is een netwerk- en carrière-evenement georganiseerd door de Faculteit Technologie van de Hogeschool van Amsterdam. De aanwezige CGI Young IT Professionals, die recent zelf nog in jouw schoenen stonden, adviseren jou graag over de belangrijke carrière keuzes die je op het punt staat te maken.

Meer informatie…

15 en 16 november VU, TU Delft, Sogeti, Rijksoverheid en CGI organiseren programma ‘Ethiek en Architectuur’
Locatie : 1931, Den Bosch

Op 15 en 16 november wordt in Den Bosch het Landelijk Architectuur Congres (LAC) voor de digitale wereld gehouden. LAC heeft dit jaar als thema ‘Paradoxen in Architectuur’. Elke dag begint met een plenair gedeelte, daarna kunt u diverse programmalijnen – ‘tracks’ genaamd – volgen. CGI heeft samen met de VU, TU Delft, Sogeti en de Rijksoverheid de track Ethiek en (IT) Architectuur georganiseerd. Eltjo Poort, CGI’s Practice Lead voor architectuur, verzorgt bij deze track de introductie.

Meer informatie…

29 November 2018 NRC Live The Future of IT
Locatie : Mediaplaza Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Van game-ontwikkelaars tot ethical hackers; IT’ers zetten de maatschappij op scherp. Op 29 november is CGI wederom aanwezig op het NRC Live event. Wij vertellen je meer over Emerging Technologie en geven graag antwoord op al jouw vragen in onze informatiestand. 

Meer informatie…

13 December 2018 KNVI-Jaarcongres Smart Humanity 2018
Locatie : Amsterdam

Op 13 december organiseert de KNVI onder de titel Smart Humanity 2018 haar jaarcongres. 24 uur vol lezingen, debatten, actieve sessies en meer over de rol van de mens in een veranderende samenleving onder invloed van digitale technologie. Als onderdeel van het thema Smart Mobility geeft CGI-expert Laurens Lapré een lezing over Transport.  

Meer informatie…

14 december 2018 CGI’s Launch party Super Smash Bros. Ultimate!
Locatie : CGI Head office, George Hintzenweg 89 te Rotterdam

Launch party Super Smash Bros. Ultimate! Be there!

De CGI Game Factory nodigt je van harte uit om deel te nemen aan deze Launch Party. Maak kans op een  Breath of the wild link Statue.

Meer informatie…

19 – 21 December 2018 Risk- and Cost-Driven Architecture practitioner course
Locatie : BCN, Daltonlaan 100 te Utrecht

Risk- and Cost-Driven Architecture (RCDA) is de aanpak waarmee CGI’s solution-architecten al jarenlang solide architectuurdenken combineren met een agile instelling. De populaire in-house training is ook beschikbaar voor klanten.

Meer informatie…