Werken bij CGI

Evenementen

« Terug
Evenementen
Datum Ontmoet CGI op evenementen
1 November 2018 Mini Symposium: “Software Engineering in the Space Industry"
Locatie : CGI Rotterdam, George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

Come join us during the mini symposium “Software engineering in the space industry: at the forefront of innovation, yet conservative in nature”. Interested in hearing about the contradiction? Sharing your opinion? Broadening your horizon? Then make sure to sign up soon and come join us in crossing boundaries!

Meer informatie…
8 November 2018 J-Fall
Locatie : Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

J-Fall is de grootste Java-conferentie van Nederland en wordt georganiseerd door en voor de NLJUG (de Nederlandse Java-gebruikersgroep)

Meer informatie…
9 November 2018 CGI aanwezig op Tweakers Gaming Live
Locatie : Brabantse hallen

Tweakers Gaming Live is de ultieme combinatie van esports toernooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken. CGI is uiteraard aanwezig met haar eigen stand die in het teken staat van het virtueel knokken met elkaar in Super Smash Bros. For Wii U.

Meer informatie…
14 November 2018 Connect! Career day HvA
Locatie : Leeuwenburg Weesperzijde 190 1097 DZ Amsterdam

Connect! Is een netwerk- en carrière-evenement georganiseerd door de Faculteit Technologie van de Hogeschool van Amsterdam. De aanwezige CGI Young IT Professionals, die recent zelf nog in jouw schoenen stonden, adviseren jou graag over de belangrijke carrière keuzes die je op het punt staat te maken.

Meer informatie…
14 december 2018 CGI’s Launch party Super Smash Bros. Ultimate!
Locatie : CGI Head office, George Hintzenweg 89 te Rotterdam

Launch party Super Smash Bros. Ultimate! Be there!

De CGI Game Factory nodigt je van harte uit om deel te nemen aan deze Launch Party. Maak kans op een  Breath of the wild link Statue.

Meer informatie…