IT Modernization

Snel, kostenefficiënt en veilig migreren naar een modern IT-landschap

Snel veranderende markten stellen steeds weer nieuwe eisen. In iedere branche moeten bedrijven wendbaar zijn om winstgevend en concurrerend te blijven en aandeelhouders tevreden te stellen. Hiervoor zijn feilloze processen, uitgebalanceerde proposities en effectieve communicatie nodig die de klanttevredenheid versterken. IT is de sleutel tot de business-transformatie die het behalen van deze doelen mogelijk maakt. Maar veel IT-afdelingen kampen met de automatiseringserfenis van de afgelopen decennia: een onoverzichtelijk, kostbaar en complex IT-landschap.

CGI ontwikkelt met u de meest geschikte, volledig transparante moderniseringstrategie tegen beheersbare kosten. Op basis van gericht inzicht maken we lopende processen efficiënter, zodat u kunt investeren in activiteiten die er écht toe doen. Zo wordt IT dienstbaar aan de competitieve slagkracht van uw organisatie.

zo werkt IT modernization

Klik op het plaatje voor meer info

BROCHURE
IT Modernization van CGI

Met IT Modernization van CGI transformeert u uw legacy-systemen naar state-of-the-art, flexibele, robuuste en kosten-effectieve IT.

Download brochure

VIDEO
CGI Global 1000

WHITEPAPER
Is Your Data Cloud Ready?

In deze whitepaper worden de uitdagingen en kansen op rij gezet, voor het naar de cloud brengen van data en diensten, en wat de beste oplossingen zijn.

Download whitepaper

IT Modernization - onze oplossingen

CGI biedt IT Modernization aan als een geïntegreerd pakket van oplossingen waaruit u naar behoefte kunt kiezen. Verdeeld over de verschillende fasen zetten we de volgende oplossingen, diensten en 'tools' in:

IT Modernization – onze expertise

  • Een grote bancaire instelling heeft met application renewal een bestaand complex primair informatiesysteem in korte tijd vervangen en nieuwe functionaliteit hieraan toegevoegd;
  • Voor een grote pensioenuitvoerder vernieuwen wij een verouderd informatiesysteem dat in het hart staat van de dienstverlening aan de klanten;
  • Voor een grote pensioenuitvoerder hebben we cruciale systemen van het mainframe naar een andere omgeving gemigreerd, zonder verlies aan beschikbaarheid en functionaliteit;
  • Voor een grote bank hebben we alle systemen van het mainframe naar een open omgeving gemigreerd;
  • Bij een grote telecom provider hebben we non-compliancy risico’s in beeld gebracht en met de klant structurele verbeteringen in het IT Asset Management proces kunnen aanbrengen om herhaling van de risico’s blijvend te voorkomen.
  • Wij hebben een groot technologiebedrijf geholpen bij het in control komen en blijven op de IT assets.
  • Voor een grote bancaire organisatie hebben we na een fusie de bestaande data uit verschillende systemen geintegreerd.