Lyon, Frankrijk, 31 May 2017

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) heeft recent in Lyon een nieuw Center of Excellence (COE) geopend. Dit COE gaat wereldwijd klanten van CGI helpen bij de digitale transformatie van hun supply chains en de ecosystemen waarvan zij deel uit maken. Er is grote behoefte aan deze dienstverlening, zo blijkt uit de 2016-2017 CGI Global 1000. De 350 experts van het centrum werken nauw samen met klanten om nieuwe digitale supply chain oplossingen te ontwikkelen. Ook richten zij zich op partnerschapsmodellen die de onderlinge samenwerking verbeteren en innovatie stimuleren. De komende twee jaar wil CGI 250 experts in dienst nemen om de capaciteit van het COE te versterken. 

Lees het originele persbericht 'CGI opens new global center of excellence to accelerate supply chain and eco-system digitalization for clients worldwide' op onze internationale website.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 70.000 professionals in kantoren en wereldwijde servicecentra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreid dienstenportfolio, waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en -onderhoud, beheer van infrastructuur evenals 150 IP-gebaseerde diensten en oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van meer dan C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.