Rotterdam, 06 November 2015

NelsonHall, een toonaangevend wereldwijd analistenbureau in Business Process Services (BPS) en IT Services (ITS), benoemt CGI (TSX: GIB.A) (NYSE: GIB) tot wereldwijd leider op het gebied van Managed Security Services. In hun NEAT evaluatie en assessment tool voor leveranciers van managed secuity services stelt NelsonHall: ā€Met het managen van 550 miljoen (cyber) aanvallen per maand , laat CGI zien dat het een zeer uitgebreide kijk heeft op cybersecurity intelligence in zijn geheel.

CGI gebruikt de ervaring die zij heeft opgedaan in de Amerikaanse publieke sector, om wereldwijd klanten in verschillende sectoren te ondersteunen op het gebied van cybersecurity. Dit blijkt ook uit het feit dat ze nieuwe opdrachten voor end-to-end security services hebben gekregen bij overheidsorganisaties en bedrijven in de maakindustrie en de financiĆ«le sector. ā€œ CGI heeft haar onderzoeksactiviteiten in het security landschap geĆÆntensiveerd en de uitkomsten ervan toegepast in al de security producten die ze leverenā€, aldus Mike Smart, onderzoeksanalist bij NelsonHall.

Lees het volledige Engelstalige persbericht 'CGI named as a leader in Global Managed Security Services by NelsonHall' op onze internationale website.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, AziĆ« en OceaniĆ« biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en ā€“onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.