Rotterdam, 25 August 2014

CGI, de zakelijke en technologische dienstverlener, (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) heeft een overeenkomst gesloten met Toyota Material Handling Europa (TMHE), een wereldwijde leider in het produceren van trucks en material handling. De overeenkomst bestaat eruit dat TMHE al haar IT-activiteiten zal uitbesteden aan CGI en de meerderheid van de werknemers van haar IT-afdeling onderbrengt bij het bedrijf. Het contract heeft een geschatte waarde van 230 miljoen Zweedse Kronen (ongeveer 25 miljoen euro) voor een periode van vijf jaar.

Lees het volledige persbericht 'Toyota Material Handling Europe outsources IT services to CGI' op onze internationale website.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, AziĆ« en OceaniĆ« biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en ā€“onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ongeveer C$ 10 miljard met een geschatte orderportefeuille van ongeveer C$ 19 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl