“Het integratieteam is veel te langzaam en zorgt ervoor dat ik niet snel waarde kan creëren. ” Hoe vaak ik het afgelopen half jaar op de werkvloer deze zin vanuit de business teams heb gehoord, is allang niet meer op ...
12 June 2020 - Logius heeft Atos, Capgemini, CGI en Visma de aanbesteding gegund voor de applicatiediensten voor het domein gegevensuitwisseling. Met deze raamovereenkomst investeert de overheid in de herbouw en (door)ontwikkeling van voorzieningen binnen het domein gegevensuitwisseling. Het betreft initieel de herbouw en ...

Of bedrijven het maximale halen uit hun IT-investeringen en hun groei hiermee optimaal realiseren, hangt voor een groot deel af van een het effectief ontwerpen en gebruiken van bedrijfsapplicaties. Het verbeteren van de prestaties en de waarde van die applicaties is in het huidige zakelijke klimaat echter geen gemakkelijke taak. Krappe IT budgetten, steeds grotere complexiteit en flexibiliteit alsmede een korte time to market, maken het voor bedrijven ingewikkeld om optimaal te presteren. CGI kan helpen. Onze applicatie management services voorzien klanten van de nodige oplossingen, kwaliteit en expertise. Hiermee kunnen ze hun bedrijfsapplicaties succesvol ontwerpen, bouwen, gebruiken en aanpassen aan veranderende marktsituaties.

Applicatie management services – expertise en voordelen

• Jarenlange ervaring in het beheren van business-applicaties voor grote bedrijven over de hele wereld.

• Lange termijn relaties met vooraanstaande organisaties en gedegen inzicht in verschillende sectoren, waaronder financial services, telecom , nutsbedrijven, overheden, gezondheidszorg, retail en distributie.

• Ervaren lokale teams, ondersteund door globale aanwezigheid met een ijzersterke track record op het gebied van klant tevredenheid (In 2012 ontvingen we van onze klanten gemiddeld een 9.1).