Spoorincidenten analyseren op basis van historische data, vergelijken van de spoorligging door de jaren heen en het aansturen van de spoorbeveiliging. Dit is slechts een kleine greep uit de applicaties die IT dienstverlener CGI ontwikkelt voor de spoorsector. SpoorPro nam ...
Via Low Coding ontwikkelt CGI applicaties gemiddeld zes keer sneller dan in een traditioneel ontwikkeltraject. En niet alleen sneller. Met een fundamenteel andere aanpak, co-creatie tussen business en IT, bouwen we applicaties met minder dan de helft van de menskracht. ...

Of bedrijven het maximale halen uit hun IT-investeringen en hun groei hiermee optimaal realiseren, hangt voor een groot deel af van een het effectief ontwerpen en gebruiken van bedrijfsapplicaties. Het verbeteren van de prestaties en de waarde van die applicaties is in het huidige zakelijke klimaat echter geen gemakkelijke taak. Krappe IT budgetten, steeds grotere complexiteit en flexibiliteit alsmede een korte time to market, maken het voor bedrijven ingewikkeld om optimaal te presteren. CGI kan helpen. Onze applicatie management services voorzien klanten van de nodige oplossingen, kwaliteit en expertise. Hiermee kunnen ze hun bedrijfsapplicaties succesvol ontwerpen, bouwen, gebruiken en aanpassen aan veranderende marktsituaties.

Applicatie management services – expertise en voordelen

• Jarenlange ervaring in het beheren van business-applicaties voor grote bedrijven over de hele wereld.

• Lange termijn relaties met vooraanstaande organisaties en gedegen inzicht in verschillende sectoren, waaronder financial services, telecom , nutsbedrijven, overheden, gezondheidszorg, retail en distributie.

• Ervaren lokale teams, ondersteund door globale aanwezigheid met een ijzersterke track record op het gebied van klant tevredenheid (In 2012 ontvingen we van onze klanten gemiddeld een 9.1).