11 December 2018

Je hebt een HBO- of WO-diploma (Technische) Informatica of studeert bijna af. Je bent bovengemiddeld geïnteresseerd in de techniek van Java of Service Oriented Architectures. Én je wilt niet wachten maar direct beginnen aan een uitdagende baan. Waarom dan niet deelnemen aan een van CGI’s Masterclasses Java of SOA? Een opleiding van twee maanden tot Java of SOA (TIBCO) Software Engineer. En een vliegende start van je carrière bij een van ’s werelds grootste IT-dienstverleners: CGI. Want direct na de Masterclass kun je starten op een tot de verbeelding sprekend project bij een van onze vestigingen of bij een klant.

‘Member’ van een dienstverlener van formaat
Werken bij CGI betekent dat je ‘member’ wordt van een internationale gemeenschap van ruim 69.000 medewerkers, verspreid over 40 landen. Gedreven professionals die zich committeren aan hun opdrachtgevers én aan elkaar en zo ieder jaar een gemiddeld klanttevredenheidscijfer behalen van 9,1. Als member ben je echt verbonden aan onze organisatie. Via een aandelenplan en winstdelingsregeling krijg je de mogelijkheid te participeren in het succes van de onderneming. En natuurlijk werk je iedere dag weer aan bijzondere, inhoudelijk interessante en relevante ICT-gerelateerde projecten. Tot onze opdrachtgevers behoren de Top 100-merken in de wereld. En ook in Nederland kunnen we trots zijn op aansprekende klanten en projecten:

  • we ontwikkelen de systemen die ervoor zorgen dat je eenvoudig van energieleverancier kunt overstappen;
  • we bouwen aan het nieuwe Galileo-systeem van de Europese Unie (ter vervanging van het huidige GPS-systeem);
  • we zitten achter het Werkplein van het UWV.

En zo werken onze mensen aan nog veel meer systemen die gebouwd worden met de modernste technologieën in Java en Service Oriented Architectures. 

De Masterclass Java of SOA
De Masterclasses duren twee maanden en starten in september 2013. Na de basistraining Java kies je in overleg voor een specialisatie richting Java- of SOA/TIBCO-specialist. Behalve Java en SOA nemen we je ook mee in de wereld van bijvoorbeeld UML, Object Oriëntatie, XML, Java-frameworks Spring en Hibernate en SOA-frameworks zoals TIBCO AMX Business Works en AMX BPM. Je sluit de Masterclass af met onafhankelijke certificeringen van Oracle (voor Java) en TIBCO (voor SOA).

Ook algemene vaardigheden zoals een intaketraining en presentatietechnieken komen aan bod. We zorgen voor een persoonlijke mentor: een ervaren collega die je alle ins en outs van het werken bij CGI leert en die je zo wegwijs maakt in ons bedrijf. Je krijgt de gelegenheid presentaties bij te wonen van collega’s die enthousiast vertellen over hun werk bij de klant en de complexe projecten die ze doen. En je gaat mee naar onze Delivery Centra om te zien hoe wij onze software ontwerpen, bouwen, testen en beheren.

Na deze twee intensieve maanden ga je aan de slag op een van onze projecten of bij een opdrachtgever. De Masterclass is dé kans om je talenten te bewijzen en je ontwikkeling de ruimte te geven. 

Wat zijn de eisen?
Natuurlijk heb je affiniteit met ICT. Verder ben je:

  • talentvol en gedreven;
  • flexibel, stressbestendig, creatief en een doorzetter;
  • leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken;

Je hebt een WO- of HBO-opleiding afgerond (of bent aan het afstuderen) bijvoorbeeld in de richting:

  • Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica;
  • Toegepaste Wiskunde; 
  • Technische Bedrijfskunde;
  • Software Engineering.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Interesse in een Masterclass?
Voldoe je aan de eisen en heb je interesse in een van de Masterclasses? Kom dan meebeleven wat ‘commitment’ echt betekent en meld je aan. Afgezien van uitdagende projecten en klanten, het CGI-membership en een open en eerlijke werksfeer kun je ook nog rekenen op een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van flexibiliteit (bijvoorbeeld vrijheid in de keuze van je pensioenpakket, aantal vakantiedagen, werktijden, vervoer en verlof). Ga naar onze vacaturesite(vacature IRC1106) of stuur je c.v. naar igor.dekker@cgi.com.