CGI genomineerd voor twee Computable Awards met ComProNet en BNU project van APG

CGI is genomineerd voor twee Computable Awards met ComProNet en het Bruto Netto Uitkeringssysteem (BNU)-project van APG in de categorieën Publieke Sector en Bedrijfsleven.

U kunt uw stem uitbrengen op de site van Computable.

Begin mei maakte IT-blad Computable de 55 genomineerden bekend voor een Computable Award, de belangrijkste ICT-vakprijs in Nederland. Lezers van het blad hebben hiervoor projecten, bedrijven en personen aangedragen die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden binnen het ICT-vakgebied. Een vijfkoppige vakjury koos de uiteindelijke genomineerden.

ComProNet

CGI startte eind 2012 het ComProNet (Community Protection Network) project met de politie van Groningen, Assen en Schiphol. Met dit project kunnen burgers overlast en misdrijven voorkomen door gezamenlijk via social media sneller alarm te slaan en in te grijpen. CGI is voor dit project genomineerd voor ICT-project van het jaar in de publieke sector.

Bruto Netto Uitkeringen (BNU)

Daarnaast zorgde CGI voor een succesvolle migratie van APG’s Bruto Netto Uitkeringssysteem (BNU) van een geoutsourced mainframe naar een Unix omgeving. Hiermee bespaart pensioenuitvoeringsbedrijf APG ruim 1 miljoen euro per jaar. Voor dit project is CGI genomineerd voor ICT-project van het jaar in het bedrijfsleven.

Helpt u ons deze award te winnen door uw stem uit te brengen? Het is tot en met 8 oktober mogelijk om op de website van Computable uw stem uit te brengen voor beide CGI projecten.