Primary tabs

Met dit nieuwe contract zal CGI alle IT-activiteiten van FashionCube gaan verzorgen met als doel de transformatie van aangesloten merken te versnellen. Dit contract heeft een potentiële waarde van 96 miljoen euro.

FashionCube is een strategische samenwerking die zes modemerken samenbrengt, te weten: Pimkie, Jules, Bizzbee, Orsay, Grain de Malice en Rouge Gorge. FashionCube, opgericht in 2017, is een ecosysteem waarin elk merk middelen, knowhow en innovaties deelt om de waardecreatie te maximaliseren. In een zeer competitieve en constant evoluerende markt, wil FashionCube de transformatie van haar merken stimuleren om "Positive Impact Fashion" te bereiken.

"De kledingsector wordt geconfronteerd met enorme turbulentie", zegt Jean-Christophe Garbino, CEO van FashionCube. "Daarom transformeren FashionCube-merken met de gemeenschappelijke ambitie om een bedrijfsmodel te creëren dat een positieve impact heeft op mode. Om effectief te zijn, vereist deze transformatie knowhow en geavanceerde technologische innovaties. Dat is wat we hebben gevonden bij CGI, met de benodigde operationele slagkracht en continuiteit door middel van managed services. We weten dat we kunnen rekenen op de vaardigheid en toewijding van de CGI teams."

FashionCube heeft CGI het operationele beheer van al haar IT-activiteiten toevertrouwd, inclusief gebruikersondersteuning, applicatieonderhoud en upgrades, IT operations en modernisering van de IT. In deze context zullen 61 medewerkers van de zes merken naar CGI overgaan, in vier landen (Frankrijk, Duitsland, Spanje en Polen). Het partnerschap omvat ook de opzet van een FashionCube-organisatie voor informatiesystemen in de komende drie jaar.

"Ik ben trots op het vertrouwen dat FashionCube in ons heeft gesteld met dit belangrijke contract", voegt Daniel Lecerf, Senior Vice-President van CGI's regio Hauts-de-France en Global Centre of Excellence for Commerce and Consumer Services toe. "Onze reputatie op het gebied van operationele slagkracht, expertise in Retail en Consumer Services en ons volledige dienstenaanbod stelt ons in staat FashionCube te ondersteunen in de gehele waardeketen."

Kijk hier voor het volledige persbericht of neem contact voor verdere informatie.