Primary tabs

Met IBOR kunnen beheerders van de buitenruimte een veel betere regie voeren over bijvoorbeeld straatverlichting, bruggen en sluizen. Met IBOR richt CGI zich op iedere organisatie met een significante buitenruimte en aantallen te beheren objecten of assets. Uiteraard zijn dat overheidsinstanties, maar ook beheerders van grote (industrie) terreinen kunnen IBOR inzetten voor het beheren van hun objecten.

Of het nu een beweegbare paal in het wegdek is of een ophaalbrug, de meeste objecten in de buitenruimte worden veelal niet optimaal gebruikt. Straatverlichting staat aan of uit, gemalen draaien dag en nacht door en verkeerslichten werken op basis van een tijdschema veelal zonder rekening te houden met de dynamiek van de verkeersstromen. Daarmee gaat behoorlijk wat tijd en geld verloren. Hiervoor biedt CGI haar IBOR oplossing, een geïntegreerd management platform voor de buitenruimte.

Op afstand
IBOR is inmiddels al meerdere jaren in gebruik bij onder andere een aantal grote wegbeheerders. Met IBOR wordt de verlichting op het hoofd wegennet gemonitord en waar nodig wordt in geval van calamiteiten, slechte weersomstandigheden of (ad-hoc) werkzaamheden de verlichting handmatig ingeschakeld.  

Doorontwikkeld
Ondanks dat IBOR al enkele jaren geleden is geïntroduceerd, wordt nog volop doorontwikkeld. Hierdoor blijft IBOR voldoen aan de eisen van opdrachtgevers en aan de huidige technologie eisen, bijvoorbeeld op het gebeid van security. Ook breidt het aantal ondersteunde apparaten nog steeds verder uit. IBOR  is daarmee toekomstgericht en –bestendig. Een goede keus voor het beheren van de buitenruimte.

Wilt u verdere informatie? Neem dan contact op.