Primary tabs

Onze wereld ontwikkeld sneller dan ooit tevoren. Net als veel andere industrieën is de productie industrie ervan overtuigd dat digitalisering een enorme sprong voorwaarts betekend. Een digitaal geïntegreerde en intelligente waardeketen biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Voordelen van Industry 4.0 zijn onder meer verbetering van de operationele efficiëntie, productiviteit, productkwaliteit, voorraadbeheer, gebruik van activa, time to market, behendigheid, veiligheid op de werkplek en duurzaamheid.

Een slimme, industrie-graded infrastructuur, geïntegreerd met een plug-and-play-serviceomgeving, voor de veilige registratie en distributie van gegevens, ontbreekt. Bovendien is het een nog grotere uitdaging om mensen en waardevolle assets te volgen in een industriële omgeving met divers complex van meerdere faciliteiten. De complexiteit en investeringen die nodig zijn voor het opzetten en implementeren van een dergelijke infrastructuur, verhinderen nog steeds veel organisaties om dé sprong voorwaarts te maken. Op Chemelot in Geleen bewijzen de partners PSPL, CGI en Sitech Services gezamenlijk dat deze barrières kunnen worden overwonnen.

Tegenwoordig kan geen enkele leverancier alle mogelijkheden leveren die nodig zijn om Industry 4.0-oplossingen effectief te implementeren, omdat deze gebaseerd zijn op meerdere technologieën en apparaten die op verschillende netwerken draaien. De kritische succesfactor is een nauwe samenwerking tussen relevante zakelijke partners, IT en OT. Samen met Sitech Services werken CGI en PSPL aan de verdere ontwikkeling en implementatie van de Smart Manufacturing Infrastructure. PSPL voor professionele en duurzame verlichtingsoplossingen, met een sterke basis in de industrie en een eerste slimme implementatie van industriële verlichting op Chemelot. CGI levert de Smart Manufacturing Infrastructure Services als een van 's werelds grootste IT- en zakelijke dienstverleners. Toonaangevend op het gebied van digitalisering in een aantal industrieën. Als ervaren systeem- en service-integrator verbindt CGI naadloos en veilig operationele en informatietechnologie (OT / IT). Innovatie, service-integratie en verbindende partijen binnen ecosystemen maakt deel uit van de aard van CGI.