Primary tabs

Jasper Langevoot

Jasper Langevoort - Software Developer

CGI brengt me op interessante plekken

“Ik ervaar bij CGI pas echt hoe het is om als developer direct invloed te hebben op hoe het eindproduct eruit komt te zien. Dat, en de autonomie die dit werk met zich meebrengt, zijn aspecten die me uitstekend bevallen.”

Werken bij CGI: nét even anders

“Een goede band met collega’s maakt het werk gewoon leuker. Zo simpel is het. We werken in kleine, zelfstandige Agile-teams en houden Nederland draaiende. Dat doen we voor overheidsinstellingen, banken, productiebedrijven en bedrijven die de infrastructuur van ons land regelen. Je bent van betekenis in hoe de maatschappij draait."

"De komende tijd houd ik me bezig met het ontwikkelen van een gloednieuw applicatieplatform voor medische laboratoria. Daarmee automatiseren en stroomlijnen we werk waardoor resultaten sneller en betrouwbaarder terugkomen bij patiënten. Zo dragen we bij aan de professionalisering van de zorg en dat geeft me een goed gevoel. Dit werk brengt me bij de meest bijzondere klanten en dat is geweldig.”

Dit maakt het interessant

"CGI stimuleert medewerkers om nieuwe dingen te leren. Ook als je net begint. Ik heb bijvoorbeeld zelf geen IT-opleiding gevolgd, maar heb inmiddels een mooie stap binnen dit vakgebied gezet. Toen ik werd aangenomen, heb ik een zelfstudie masterclass JAVA gedaan van 6 weken, ter voorbereiding op het OCA-examen. Daar heb ik veel aan gehad, want de theorie kon ik meteen in praktijk brengen bij het project waar ik vervolgens aan ging werken. Dat werkte prima voor me.”

CGI: een unieke werkgever

“Hoewel veel bedrijven roepen dat ze de beste werkgever zijn, vind ik dat CGI zich écht inzet voor zijn medewerkers. Zo worden er veel dingen georganiseerd; zoals workshops, trainingen en andere activiteiten. Dat maakt het extra interessant natuurlijk!”