Data uit de ruimte wordt met de dag beter bereikbaar voor iedereen. In het verleden werd de ruimtevaart, en daarmee de beschikbaarheid van ruimtevaartdata , gedomineerd door grote overheidsinstanties. Deze dominantie gebeurt nu ...

Met CGI business consulting halen klanten de expertise in huis om te groeien, de winst te vergroten, de efficiëntie te verbeteren en sneller te kunnen reageren op veranderende omstandigheden.

CGI is opgericht in 1976 en hoort tot de meest vooraanstaande end-to-end IT services en business consultancy firma’s. Wij koppelen lokale business kennis aan internationale best-practices om zo de klant te ondersteunen met advies en services van wereldformaat.

We hebben de kennis, de kunde - en de schaal - om snel te schakelen tussen verschillende industrieën. CGI combineert zijn operationele en technologische ervaring om veranderingen succesvol door te voeren. Door te luisteren naar de klant en samen te innoveren hebben we bij CGI een unieke consultancy-aanpak die blijvend succes verzekert.

Business consulting - ervaring en expertise

Wereldwijd adviseren duizenden GGI business consultants de grootste en meest complexe bedrijven en overheidsorganisaties. Een greep uit wat ze doen:

  • We hielpen een wereldwijd cosmeticabedrijf bij de herinrichting van het interne controlesysteem. Hierdoor daalden bij de dochterbedrijven in 40 landen de risico’s op blootstelling met bijna 75%.
  • Na een fusie assisteerden we een vooraanstaand logistiek bedrijf bij het vernieuwen van zijn wereldwijde supply chain, we centraliseerden er de financiën en brachten het cash flow management op orde. En dat alles binnen acht maanden. 
  • Bij een wereldwijd opererende verzekeraar voerden we in slechts zes maanden een nieuwe sales-aanpak door. Het gebruik van tabletcomputers leidde tot een veel grotere interactie met de klanten.
  • Wij ondersteunden de businesstransitie voor een overheidsorganisatie waarmee miljarden euro’s aan overheidsgeld gemoeid waren. De veranderaanpak van CGI was daarbij cruciaal.