Ensuring companies derive the most value, including flexibility and skill access, from IT service providers De laatste jaren zijn veel informatietechnologie ( IT) afdelingen op zoek gegaan naar het verhogen hun wendbaarheid. Als korte termijn oplossing voor ontbrekende capabilities. ...
Creating a win-win relationship De vraag of het zinvol is IT uit te besteden is onderdeel geworden het strategische (denk)proces bij een groeiend aantal bedrijven in een breed scala van industrieën. Bedrijven evalueren wat core is voor hun business ...

Onze BPS-diensten combineren een grondige expertise van de markt, hoge kwaliteit van procesuitvoering en technologische mogelijkheden. En we passen onze diensten aan aan de omvang van onze klant. Partnerschap is daarbij altijd de basis, maatwerk vanzelfsprekend. Dit alles volgens een uitgebalanceerde mix van wereldwijde delivery-opties: onshore, nearshore en offshore.

Het resultaat is dat we de werkprocessen van onze klanten veilig, efficiënt en zeer gestroomlijnd maken. Samen met een gedegen business analyse geeft dat echt toegevoegde waarde. Bij alles wat we samen met onze klanten doen, werken we continu aan innovatie en verbetering.

Onze business process services zijn ingedeeld in een aantal brede expertisegebieden, van HR-outsourcing tot financiële diensten. Onze klanten zijn onder meer overheden, financiële instellingen, transport- en energiebedrijven. Wij helpen ze bijvoorbeeld met oplossingen op het gebied van payments en collections.

Business process services – ervaring en expertise

• Oplossingen voor organisaties in het algemeen of juist voor specifieke markten, gecombineerd met partnerschap op lokaal niveau en een wereldwijd delivery model van hoge kwaliteit.

• Voor Spring, onderdeel van PostNL, doen wij de volledige financiële afhandeling.

• Naast ISO gecertificeerde processen, zijn onze processen compliant met de ISAE 3000 standaard. Verder zijn we ook SCV CCM Level 3 gecertificeerd voor ons HR Shared Service Center.