Director Consulting Expert

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Position ID: J0119-0461
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij jezelf blijven verbeteren en bijdragen aan zichtbaar maken van onze producten en diensten? Weet jij wat er nodig is om een sterke relatie met onze klanten op te bouwen?

Wat ga je doen
Als Director Consulting Expert word jij verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van thought leadership binnen de unit, voornamelijk in de vorm van concept en propositie ontwikkeling. Jij bent een ‘trusted advisor’ en ontwikkelt sterke klantrelaties die je verder uitbouwt om de CGI expertise verder zichtbaar te maken. De DCE geeft dit vorm vanuit betaalde opdrachten bij onze klanten. Jij verzorgt content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.) én vertegenwoordigt CGI op fora. Jij stuurt actief innovatie initiatieven aan. De DCE is het aanspreekpunt voor CGI professionals voor de ontwikkeling van hun materiedeskundigheid. Jij bent als DCE onderdeel van het Management Team van de unit.

Wat breng je mee
Jij hebt de nodige kennis van ontwikkelingen binnen het industrie domein, nieuwe business modellen en technologieën. Jij bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jij gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 10 – 15 jaar kennis en ervaring binnen het domein Utiliteit met business en IT oplossingen;
• Ervaring als (intern) consultant rondom digital transformation;
• Ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en/of proposities op het gebied van supply chain;
• Ruime ervaring met het initiëren van innovatie in het industrie en retail domein.

Waar kom je terecht
Als Director Consulting Expert ga je werken voor onze sector Manufacturing, Retail & Consumer services. Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren. Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. Consumenten maken steeds intensiever gebruik van mobiele technologie en het internet. Ze stellen in dit digitale tijdperk steeds meer eisen aan bijvoorbeeld het assortiment en flexibele (af)leveringskeuzes. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector, door de snelle ontwikkelingen in technologie en samenleving, wordt geconfronteerd.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature. Bel of mail Frank Huiskes (Vice President Consulting Services) via 06-22552000 of frank.huiskes@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Director Consulting Expert
Are you ready to be part of something supportive? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.