SAP Consultant Logistiek

Category: ERP/CRM/Tools
Plaats: Randstad, Den Haag, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0119-0470
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Help jij als SAP consultant logistiek Defensie de stap te maken naar de high performance organisatie van de 21e eeuw?

Wat ga je doen
Als SAP consultant ben je betrokken bij vraagstukken en integratieaspecten van SAP in het logistieke domein. Naast een adviserende rol draai jij je hand niet om voor hands on werkzaamheden. Je bent bereid om nieuwe SAP uitdagingen zoals S/4 HANA eigen te maken en dit te delen met jouw collega’s. Denk aan het voorstellen en implementeren van wijzigingen in SAP logistiek; het oplossen van logistieke vraagstukken; het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden in S/4 HANA.

Wat breng je mee
Je bent communicatief vaardig, hebt een sterk gevoel voor organisatie en je hebt een 'can do' mentaliteit. Je neemt initiatief en deinst er niet voor terug om problemen op te pakken. Daarbij denk je in mogelijkheden en oplossingen.Ook heb je:
• Een afgeronde HBO opleiding met ICT of logistieke component;
• 3-5 jaar hands on ervaring op SAP keten- e/o systeemlogistiek vlak;
• Ervaring met het adviseren van klanten m.b.t. SAP logistiek;
• Medior kennis van SAP Logistiek met naast SAP basis tenminste één specialisatie   (bijvoorbeeld SCM, EWM, PM, ILS of DFPS);
• Relevante SAP certificeringen.

Waar kom je terecht
Als SAP consultant logistiek kom je terecht in een uitdagende omgeving en zal je deel uitmaken van een zeer betrokken en hecht team. Dit team is gespecialiseerd in complexe inovatieve SAP projecten en services bij Defensie. Wij ondersteunen Defensie in haar continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht.
Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons SAP team!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Marc de Gier (Director Consulting Expert) via 06 4784 2251 of marc.de.gier@cgi.com of Michel Laurijs (Director Consulting Services) via 06 1217 7850 of michel.laurijs@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van SAP Consultant Logistiek
Are you ready to be part of something meaningful? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.