Cyber Security Consultant (junior)

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands
Position ID: J0119-0794
Type dienstverband: Full Time

Position Description

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?
Als junior Cyber Security Consultant ben jij werkzaam binnen de dynamische omgeving van de missiekritieke IT systeemlandschappen van Nederland.
Jij voert gesprekken met onze klanten waarbij je in staat bent om processen te doorgronden en de impact van cyberrisico's te bepalen. Samen met onze consultants en onze klanten dicht jij de gaten in de veiligheid en verhoog jij de weerbaarheid tegen cyberincidenten. Een werkveld waar jij echt een bijdrage levert aan de digitale veiligheid van Nederland.

Wat breng je mee?
Jij bent nieuwsgierig van aard en hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb jij een proactieve houding, behaal je graag resultaten en heb je een "can-do" mentaliteit. Je hebt:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component ;
• Maximaal 1 jaar werkervaring en bent bereid om aanvullende cursussen en trainingen te   volgen op het gebied van cybersecurity.

Waar kom je terecht?
Als junior Cyber Security Consultants kom je te werken binnen de sector Government. De opdrachten die je gaat uitvoeren vinden plaats bij het Ministerie van Defensie. Het spreekt voor zich dat de cybersecurity bij Defensie 100% op orde moet zijn.
CGI ondersteunt Defensie in het continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk.

Met een netwerk aan partners zorgen wij ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan.
Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen door uitdagende opdrachten. Je kunt je theoretische kennis bijhouden door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Cyber Security community.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something meaningful?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Charles Kreekel (Director Consulting Services) via 06 20531776 of charles.kreekel@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.