Test Automatisering Consultant - Overheid

Category: Testing/Quality Assurance
Plaats: Arnhem, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Position ID: J0119-1369
Type dienstverband: Full Time

Position Description

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?
Als Test Automatisering Consultant ben jij verantwoordelijk voor het bouwen en inrichten van Test Automatisering oplossingen en frameworks. Dit doe jij zowel voor onze klanten als ook voor eigen projecten van CGI. Jij overziet complexe omgevingen en helpt klanten met behulp van Automation tools.

Wat breng je mee?
Jij hebt interesse in technologie en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties. Jij bent communicatief sterk en legt snel en gemakkelijk contacten. Jij kunt goed schakelen binnen projecten en gaat uitdagingen zeker niet uit de weg. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding;
• Ervaring in en met Test Automation en/of RPA;
• Ervaring met een of enkele van deze tools: Selenium IDE / Webdriver, Cucumber / Robot   Framework / Fitnesse / Specflow, Jave / JavaScript / Python, HPE UFT, SoapUI, Tosca;
• Bij voorkeur een certificaat zoals TMap, ISTQB en/of CA;.
• Bij voorkeur ervaring met Agile werken.

Waar kom je terecht
Jij komt als Test Automatisering Consultant voor onze Overheid unit te werken. De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen. Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.
De projecten binnen de Overheid unit zijn hoofdzakelijk in de oostelijke regio (Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort) maar we hebben in principe projecten in heel Nederland.

Naast ons werk bij de klant, delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Testing Community over nieuwe ontwikkelingen. Zo komen we tot inzichten die leiden tot tastbare oplossingen welke passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. Wij stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.
Are you ready To be part of something responsible?

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Brani Petrovic (Director Consulting Services) via 06-22960720 of brani.petrovic@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.