.Net Ontwikkelaar

Category: Development/Engineering
Plaats: Utrecht, Utrecht, Nederland
Position ID: J0120-0669
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wat ga je doen?
Als ervaren.Net/C# onwikkelaar zet jij jouw skillset in bij het ontwikkelen van nieuwe financiele applicaties en diensten die niet door de standaard systemen volledig worden geautomatiseerd. Je waarborgt de kwaliteit en security in ASP.Net en C#. Je komt te werken in multidisciplinaire Scrum/Agile team en samen zorgen jullie ervoor dat de transitie naar Cloud zo goed mogelijk verloopt.

Wat breng je mee?
Je klantgericht en enthousiast. Je loopt voorop in architecturen, tools en technieken die helemaal van deze tijd zijn. Daarnaast heb jij:

• Afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de ICT richting
• Enkele jaren ervaring met .Net (C#, ASP.NET, MVC, WCF) binnen een gedegen ontwikkelomgeving
• Kennis en ervaring van Git en GitHub
• Ervaring met verschillende soorten data-opslag, zoals SQL Server, Oracle of Dynamo/Cosmos
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to Be part of our story?"


Waar kom je terecht?
CGI is één van de vijf grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. Als .Net/C# onwikkelaar kom je te werken voor de unit Banking binnen de sector Financial Services
Binnen Financial Services erkennen leiders van banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen dat de implementatie van wet- en regelgeving, parallel aan de digitale transformatie, invloed heeft op de hele organisatie en alle bedrijfsdomeinen.
De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de bancaire sector ‘the place to be’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken.

CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Samen met meer dan 16.000 ervaren professionals wereldwijd bieden wij de banken en financiële dienstverleners een breed portfolio aan services en oplossingen: van consultancy en systeemintegratie tot applicatiemanagement en IT- en business process outsourcing

Interesse?
Solliciteer direct! Voor meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ruben Woudsma via ruben.woudsma@cgi.com of +31 6 1019 2373.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (06) 204 511 05 of via recruitment.nl@cgi.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld!

Meer weten over onze IT projecten binnen Financial Services? Lees hier meer over op https://www.cginederland.nl/nl/banken-en-financiele-markten