Primary tabs

  HR Payroll Specialist - Aviation

  Category: ERP/CRM/Tools
  Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
  Position ID: J0121-0368
  Type dienstverband: Full Time

  Position Description

  Houd je van uitdagingen in een dynamische omgeving? Ben je proactief en niet bang om samen met collega’s buiten je comfort zone te treden voor het doorvoeren van verbeteringen? Zitten HR en HR systemen in jouw DNA en ben je bekend met het werken in zowel beheer als projectteams? Dan ben jij onze nieuwe collega!

  Wat ga je doen?
  Je gaat als HR Payroll Specialist werken in een HR BPO team. In deze rol ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verzorgen van de salarisadministratie en adviseren over het doorvoeren van aanpassingen als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving.

  Wij werken voor meerdere cliënten, en dus met verschillende CAO’s, wat je werk dynamisch en divers maakt. Het werkveld is complex, maar dit vormt voor jou geen probleem omdat jij een expert bent op je vakgebied. Daarnaast werk je met het team aan continue verbetering van de salarisadministratieprocessen en dienstverlening aan onze klanten.

  Wat breng je mee?
  Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met Payroll te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en daarnaast heb je:

  • Een proactieve houding en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel;
  • Minimaal drie jaar recente ervaring als salarisadministrateur;
  • Een afgeronde MBO en PDL opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring met SAP Successfactors en SAP Payroll systemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Je bent fulltime of minimaal 24 uur per week beschikbaar.

  Waar kom je terecht?
  Je gaat als HR Payroll Specialist werken binnen de sector T&L (Transport & Logistics) voor de Aviation unit en werk je in een HR BPO team dat werkt vanuit Nederland en Manilla. Door de diversiteit aan diensten bij onze klanten maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend en divers.

  Om jou de juiste hulp te geven om succesvol te kunnen zijn in jouw werk, hebben wij veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling, onder andere via onze eigen Academie en kennissessies met collega’s en leveranciers.

  We willen het beste uit jou halen
  Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Meer informatie
  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Willem Jan de Jong (Director Consulting Services) via (06) 1164 9808 of via willemjan.de.jong@cgi.com.
  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Saira Khan via (088) 564 0000 of via saira.khan@cgi.com.

  Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Kijk dan snel op https://www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

  Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  What you can expect from us

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.