Microsoft SQL Server DBA - Global Technology Operations

Category: Database Administration
Plaats: Randstad, , Nederland
Position ID: J0220-0231
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij ervaring met het beheren van Microsoft SQL Server of Azure database? En ben je een multi-skilled DBA met interesse in meerdere database management systemen? Kun jij het beheer van database omgevingen verbeteren en automatiseren? Dan bieden wij jou een mooie kans om goed tot je recht te komen!

Wat ga je doen?
Als Microsoft SQL Server DBA ben je samen met een team verantwoordelijk voor de goede werking van Microsoft SQL Server infrastructuren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om betrokken te worden bij uitdagende projecten. Afhankelijk van je ervaring en competenties, kun je naast beheer ook meewerken aan migratie-projecten. Ook het onderhouden van contacten en bezoeken van klanten horen tot de mogelijkheden bij deze functie binnen onze unit Global Technology Operations (GTO). Deze unit levert infrastructuurdiensten aan klanten die opereren in het hart van de Nederlandse samenleving en ondersteunt ons bredere CGI NL portfolio. Binnen GTO werken we met meerdere database management systemen, waardoor er ook ruimte is voor het opdoen van ervaring met andere database management systemen en bijbehorende tools en infrastructuren. Daarnaast zijn we constant bezig om het beheer van onze database omgevingen te verbeteren, waarvoor ook jouw Powershell en BI skills belangrijk zijn.

Wat breng je mee?
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met “zero down time" infrastructuren. Daarnaast ben je een gedreven professional met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en wil je continu je werkomgeving verbeteren.
Verder heb je:
• Aantoonbare ervaring met het implementeren en beheren van Microsoft SQL Server (2012/2014/2016/2017) en Azure database;
• Goede kennis van Microsoft Windows Server 2012/2016;
• Kennis van de best practice in backup, restore en maintenance oplossingen voor SQL Server;
• Ervaring met het automatiseren en optimaliseren van werkzaamheden via T-SQL, Powershell scripting of tooling als Ansible is een pré;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als DBA, kernbegrippen zijn: SSRS, SSIS, AlwaysOn, performance tuning, 24/7 omgevingen;
• Goede beheersing van de Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
• Team spirit en je neemt graag het initiatief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar kom je terecht?
Als Microsoft SQL Server DBA kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations (GTO). GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte diensteverlening na. Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving, waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht in een uitdagende werkomgeving met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be Part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Hans Smit via (06) 2013 9137 of via hans.smit@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.