UX designer - Transport

Category: Digital Customer Experience
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0220-0525
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Laat jij jouw werk als UX designer dagelijks aan honderdduizenden mensen zien? Als UX designer bij onze Public Transport klanten kun jij jezelf verder ontwikkelen in de nieuwste technologieën met state-of-the-art tooling

Wat ga je doen?
Als ervaren UX designer werk je aan uitdagende projecten bij onze Public Transport klanten. Je draagt bij aan het leveren en ontwikkelen van uitdagende programma’s in een innovatieve en leuke omgeving.
Bij onze klanten draait alles om de reiziger. Door de groei van het aantal reizigers in het openbaar vervoer, ziet het vervoer van de toekomst er aanzienlijk anders uit. Jij kan hier een mooie bijdrage aan leveren door het inbrengen van jouw ideeen en het inzetten van jouw vaardigheden om dit mede mogelijk te maken.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met UX design te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je beschikt over minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring op het vlak van UX design en bent bekend met technieken als:
- Sketch (ervaring met UX/VD)
- CRO kennis
- Analytics skills
- Hotjar
- GA
- Frontend skills
Daarnaast beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden om met stakeholders te praten en ideeën op te halen.

Waar kom je terecht?
Voor onze Public Transport unit zijn wij op zoek naar UX designers met minimaal 3 jaar ervaring. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende UX practice: een kennisgroep binnen CGI.
Naast ons werk bij de klant delen we kennis en discussiëren met collega’s binnen de UX Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Excellent?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Peter Mondeel (Director Consulting Services) via (06) 2049 2375 of via Peter.Mondeel@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met onze recruiter via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.
Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl