Agile Test engineer - Overheid

Category: Testing/Quality Assurance
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0220-0546
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als ervaren Agile test engineer meewerken aan een veilige, wendbare en bereikbare overheid? Ben jij een talentvolle consultant met een passie voor het testvak? Ben je communicatief vaardig, pro-actief en vind jij het ook belangrijk om ook plezier te maken op je werk? Kom dan ons team versterken op gave projecten in complexe omgevingen voor de Nederlandse overheid.

Wat ga je doen?
Je bent als CGI Agile test engineer een echte vakman. Je neemt deel in een breed scala aan testtrajecten. Je bent onderdeel van een hecht team en werkt vaak op locatie van een van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren (al dan niet geautomatiseerd) van tests ter controle van nieuwe of bestaande systemen. Je zet jouw kennis van testen en techniek in om als team resultaten op te leveren van hoge kwaliteit. In alle fasen van de sprints toon jij jouw toegevoegde waarde door, waar nodig ook andere taken in het team op te pakken en te schakelen met de verschillende stakeholders.

Wat breng je mee?
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent analytisch aangelegd, geordend, geduldig en werkt nauwkeurig. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van testen en Agile software ontwikkeling en de voor testen relevante tools en technieken. Verder heb je:
• Een afgeronde HBO of WO-opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 5 jaar ervaring als test engineer in Agile software-ontwikkeltrajecten (SAFe of PSM I gecertificeerd);
• TMAP of ISTQB gecertificeerd;
• Ervaring met het uitvoeren van functioneel acceptatie testen, ketentesten en het begeleiden van de stakeholders;
• Kennis van en aantoonbare ervaring met één of meer van de volgende tools of technologieën: Parasoft SOAtest; Selenium; XML; SQL; SoapUI; Robot Framework; Oracle Weblogic en Oracle databases; Microsoft Excel; VAADIN Testbench.

Waar kom je terecht?
Onze organisatie is groot, al voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams die zelfstandig mooie projecten draaien en direct klantcontact hebben. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Lang niet gek toch, voor een organisatie die behoort bij de grootste onafhankelijke IT consultancy bedrijven ter wereld?
Binnen de unit Social Security & Health richten we ons op opdrachtgevers in de Nederlandse overheid, met name op het gebied van sociale zekerheid en gezondheidszorg. Al onze opdrachtgevers hebben zo hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen en te verbeteren. Samen met toonaangevende ondernemingen werkt CGI aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waar de Nederlandse overheid voor staat. Dit doen we met innovatieve strategieën, het nodige doorzettingsvermogen en met focus op het leveren van kwaliteit. We werken een kleine, hechte teams die gericht zijn op de klant, maar tegelijkertijd werken we samen met duizenden collega’s wereldwijd. Hierdoor kennen we onze klanten en hun uitdagingen goed, en kunnen we dit koppelen aan onze wereldwijde IT-expertise. We helpen onze klanten te transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid. We werken voor onze klanten onder andere aan de verbetering van hun (digitale) dienstverlening, privacy- en security-vraagstukken, de modernisering van het IT-landschap, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Stefan van der Wal (Director Consulting Services) via 06-5371 5839 of via stefan.van.der.wal@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Chris Nikijuluw van de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.
Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl