Software Ontwikkelaar - Defense

Category: Development/Engineering
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0319-0460
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Skilled for life, live to get skilled.
Ben jij die gedreven IT-er die het als een uitdaging ziet om Defensie op weg te helpen naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht?

Wat ga je doen?
Als Software Ontwikkelaar draag je verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete oplossingen. Integratie, testen, vastleggen van kennis en beslissingen, problem management en automation zijn onderdeel van je takenpakket in SAFe of DevOps gestuurde omgevingen. Als ontwikkelaar word je onderdeel van een groot veranderprogramma met alle mogelijkheden om je technisch te ontwikkelen en samen te werken met gedreven collega's.

Wat breng je mee?
Je hebt gedurende 3-5 jaar een basis opgebouwd in applicatie ontwikkeling met .Net of Java/Javascript en wilt je oriënteren op wat nu verder. Werken in een Agile of DevOps omgeving is je niet vreemd. Je bent op de hoogte van trends in applicatie ontwikkeling, microservices is een term die jou nieuwsgierig maakt. Bij voorkeur heb je al wat gesnuffeld aan integratie oplossingen, data analytics, enterprise content management, GEO/GIS of ben je al bezig geweest in een microservices omgeving. Je wilt je meer gaan specialiseren of juist breder oriënteren. Je beschikt over minimaal een HBO diploma met een sterke ICT component.

Waar kom je terecht?
Als Software Ontwikkelaar kom jij te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector Government. De hoofdtaken van Defensie sinds jaar en dag hetzelfde, de invulling verandert echter voortdurend. De omslag van een reactieve organisatie naar een data gestuurde organisatie is er één die jou als IT-er aanspreekt en waar jij ideeën over hebt.
CGI ondersteunt Defensie in dit continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht.

Wij zoeken naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk. Met een netwerk aan partners zorgen wij ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan. Wij zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteen lopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie. Nieuwe methoden en technieken staan daarbij voorop. Wij gaan echter nog een stap verder. Om te excelleren bij onze klant, waar integratie tussen bouwstenen voorop staat, willen wij breed geschoolde ontwikkelaars.

Onze ontwikkelaars zijn niet alleen in Agile en DevOps thuis, maar hebben ook kennis van aangrenzende expertises. Als Integrator(CGI) bekennen wij kleur en maken wij keuzes die onze klant het best ondersteunen. Denk hierbij aan commerciële producten voor integratie (MuleSoft, RabbitMQ, Kafka/Axual), analytics (Kafka, Hortonworks, Hadoop), Enterprise Content Management (Alfresco), GIS (ArcGIS) of ontwikkelen in SpringCloud/Git en platformen als CloudFoundry. Als integrator bundelen wij onze best practices en vertalen die naar aanpakken. Eén van deze aanpakken is onze award winning architectuur aanpak RCDA of onze Knowledge Asset Management aanpak voor het efficiënt vastleggen van kritieke kennis. Ook in deze aanpakken kun je jezelf verder verdiepen middels onze eigen academy met duizenden trainingen. Misschien ben jij wel diegene die in de toekomst een nieuwe aanpak ontwikkelt!

Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een zeer betrokken en hecht team. Dit team is gespecialiseerd in complexe innovatieve ontwikkel projecten en services bij Defensie. Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons Defensie team!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Marco Schouten via marco.schouten@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.