Junior/ Medior Cloud Operations Engineer

Category: Infrastructure
Plaats: Landelijk, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0319-0538
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij werken met de nieuwste technologieën op het gebied van Cloud en een sleutelrol spelen in de Digitale Transformatie van onze klanten?

IT ontwikkelingen gaan steeds sneller. Digitale transformatie, bijbehorende migraties en het afnemen van diensten uit de Cloud zijn een steeds belangrijker thema geworden voor organisaties bij het handhaven of verder versterken van hun positie op de markt.

Wat ga je doen
Als Cloud Operations Engineer ben je samen met je team, op een Agile werkwijze, verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan de klant. Jouw primaire rol is zorg te dragen voor de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van de Cloud Services die CGI aan haar klanten levert. Naast de operationele activiteiten, het implementeren van kleine- en grote veranderingen ben je ook actief in Transitie & Transformatie projecten waarin we nieuwe klanten “onboarden" binnen onze dienstverlening. Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen en onderhouden van CGI Cloud Services, MS Azure Windows Server systemen, inclusief services zoals file services, Active Directory (Domain Services) en MS Azure Native functionaliteiten (IaaS, PaaS). Daarnaast bepaal je ook impact analyses voor wijzigingen (bijvoorbeeld Security- en functionele wijzigingen). Ook doe je aanbevelingen aan de Product Owner over verbeteringen in de dienstverlening die we opnemen in de Agile backlog zodat je continue blijft bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening.

Wat breng je mee
Je bent ondernemend en beschikt over een uitstekende analytische vaardigheden. Klantgericht, resultaatgericht en met een sterk probleemoplossend vermogen. Je begrijpt de uitdagingen waar de klant mee te maken heeft. Daarnaast ben je altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud Services en in staat om deze ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe kansen voor de dienstverlening. Je bent in het bezit van de relevante certificeringen of bereid deze te behalen. Ook heb je:
• A bachelor degree (bijvoorbeeld Computer Sciences);
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van MS Windows Infrastructuur beheer;
• Tenminste 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van Cloud Services (MS Azure) - Infrastructure as a Service, Platform as a Service en Infrastructure as a Code;
• Ervaring met het beheren van Linux-, Storage-, Database omgevingen en Webservices binnen de Azure Public Cloud omgeving;
• Kennis van Containers inclusief Kubernetes services is een pré;
• Microsoft Certified: Solutions Associate (MCSA) - Solutions Expert (MCSE) - Azure Administrator (is een pré).

Waar kom je terecht
Als Cloud Operations Engineer kom je te werken binnen het GTO Cloud Services team. Een internationaal georiënteerd team gericht op het leveren van diensten aan klanten in Centraal- en Oost Europa. Binnen Global Technology Operations (GTO) leveren verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunen andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren de gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na. Medewerkers hebben affiniteit met IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Naast ons werk voor de klant, delen we onze kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Infrastructure & Cloud Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen deze specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Quido Lakeman (Director Cloud Services Central & Eastern Europe) via +31 6 2246 7836 of quido.lakeman@cgi.com of Marc Schaeffer (Lead Architect a& Product Owner Cloud Services) via +31 6 2255 9246 of marc.schaeffer@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Cloud Operations Engineer
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.