Senior Cyber Security Consultant

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0319-1148
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van Cyber security waarbij je meewerkt aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld?

Wat ga je doen?
Als Senior Cybersecurity specialist ondersteun je onze klanten bij het managen van complexe security-vraagstukken op basis van gedegen risicoanalyses en wet- en regelgeving en adviseer je hen over de nieuwste ontwikkelingen. Samen met collega’s bouw je dagelijks aan de veiligheid van Nederland en organisaties die hier actief zijn.Onze klanten beschermen tegen ICT dreigingen. De opdrachten variëren van het ontwerpen van de beveiliging van netwerken, ethical hacking, public key infrastructure implementaties, risk en compliance opdrachten tot aan het opzetten van security monitoring en organiseren van incident response werkzaamheden. Je vervult verschillende rollen van Security Consultant, Security Architect tot projectleider. Iemand die awareness weet te genereren en zorgt dat de IT veilig kan worden gemoderniseerd. Je helpt onze klanten verder door het adviseren en implementeren van beveiligingstechnieken.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component, beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity, waarbij aanvullende certificeringen gerelateerd aan cyber security een pre zijn.

Waar kom je terecht?
Binnen onze flexibele organisatie heb je de mogelijkheid om te werken binnen ons Security Operations Center, waar we omgevingen van onze klanten op beveiligingsincidenten monitoren of juist werken aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen om de omgevingen van onze klanten nog beter te beschermen. Binnen CGI heb je deze ruimte, omdat wij de klantfocus voorop hebben en je een klant dus in hele korte tijd door en door leert kennen.

De maatschappij maakt een digitale transformatie door. Digitalisering leidt tot exponentieel meer data die worden gegenereerd en gedeeld tussen (overheids)organisaties, burgers en bedrijven. Adequate maatregelen tegen bedreigingen en inbreuken van buitenaf op netwerk- en informatiebeveiliging worden steeds belangrijker. Daarom gaat digitalisering gelijk op met een effectieve aanpak van cybersecurity en privacy, om waardevolle data te beschermen en vertrouwen in (overheid)dienstverlening te borgen. Cybersecurity is niet langer slechts een IT-probleem. Overheden en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van cybercrime en willen anticiperen op bedreigingen en onverwachte situaties.

Binnen de CGI Academy vind je trainingen die je helpen om je te blijven ontwikkelen. Veel van onze members (zoals we onze medewerkers noemen) volgen trainingen als OSCP, OSWP, CISSP of CISM.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Mark Hartman (Director Consulting Services) via 0629 070400 of m.hartman@cgi.com of Johan Jumelet (Subject Matter Expert Cyber Security) via 06 2315 2089 of johan.jumelet@cgi.com.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Senior Cyber Security Consultant
Are you ready to be part of something meaningful? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.