Full Stack Java Software Ontwikkelaar

Category: Development/Engineering
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0319-1149
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als Full Stack Java Software Ontwikkelaar meewerken aan een veilige, wendbare en bereikbare overheid? Kom jij ons team helpen bij het ontwikkelen van applicaties voor onze klanten binnen de Nederlandse overheid?

Wat ga je doen?
Als Full Stack Java Software Ontwikkelaar word je onderdeel van een high performance team. Samen met het team werk je aan het realiseren van nieuwe functionaliteit en het verbeteren/onderhouden van bestaande features. Het gaat dus zowel om development als om operations. Je neemt deel aan de inrichting van Continuous Delivery (CI/CD), het aansluiten op back-end systemen, het automatiseren van tests en het uitvoeren van geautomatiseerde tests, maar ook van het realiseren van de voorkant (front-end). Het leveren van topkwaliteit staat voorop, en samen met het team lever je robuuste, betrouwbare systemen.

Wat breng je mee?
Je hebt oog voor detail en bent goed in het samenwerken met anderen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Uiteraard heb je sterke analytische vaardigheden en een groot probleem-oplossend vermogen. Je hebt ervaring in het werken in een Agile/Scrum omgeving. Affiniteit en ervaring met het werken in de Nederlandse overheidssector is een pré. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 3 jaar ervaring als software ontwikkelaar;
• Uitgebreide kennis van Java, REST APIs, JSON en Oracle;
• Kennis van development tools en frameworks zoals OpenShift, Docker, Kubernetes,   Spring, Hibernate, Jenkins, Eclipse Plugins, Confluence, IntelliJ, GWT, Git en Maven;
• Goede ervaring met / kennis van front end - technieken als Polymer, AngularJS,   JavaScript, React, Node.js, HTML5, CSS3 en Bootstrap;
• Minimaal Oracle Certified Professional for Java (OCP);
• Certificaat Oracle Certified Master of Expert for Java (OCM/OCE);
• Ervaring met Continuous Delivery and Contiuous Integration (CI/CD).

Waar kom je terecht?
Als Full Stack Java Engineer kom je te werken voor onze business unit Government Digital Services. Onze klanten bevinden zich met name in de overheidssector: centrale overheid, ministeries, uitvoeringsinstanties, maar ook provincies en gemeenten. De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol.

CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen. Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Michiel Huizinga (Director Consulting Services) via 0622419172 of michiel.huizinga@cgi.com, of Marcel Lipman (Software Architect) via marcel.lipman@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Full Stack Java Software Ontwikkelaar
Are you ready to be part of something meaningful? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Skills

  • Java
  • Dutch

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.