Business Consultant Pensioenen

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Maastricht, Eindhoven Noord-Brabant, Limburg, Nederland
Position ID: J0319-2336
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen in de financiële sector en heb je affiniteit met de pensioen materie? Heb jij ervaring in het werken op het snijvlak tussen business en IT om daarmee onze klanten verder te helpen in hun digitale transformatie? Maak het met CGI!

Wat ga je doen?
Als Business Consultant Pensioenen houd jij je bezig met het optimaliseren van systemen, het verbeteren en optimaliseren van processen en het ontwikkelen van producten. Je navigeert gemakkelijk binnen de managementlagen van zowel CGI als de klantorganisatie waar jij actief bent. Je bent een specialist binnen je vakgebied en van toegevoegde waarde voor onze klanten. Bovendien laat je de business van CGI groeien, met behulp van het brede productportfolio van CGI en met inzet van de expertise en skills vanuit CGI. Ook maak je gebruik van jouw netwerk binnen en buiten CGI.

Wat breng je mee?
Je bent een gedreven en ondernemende professional die vooroploopt in zijn vakgebied. Naast het hebben van analytische vaardigheden ben jij ook communicatief heel sterk. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarbij pak je graag het voortouw en weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde Hbo-opleiding, richting ICT of Informatica;
• Minimaal 4 jaar ervaring in de pensioenwereld;
• Uitstekende consultancy skills;
• Ondernemerschap/eigenaarschap.

Waar kom je terecht?
Als Business Consultant Pensioenen kom jij te werken voor onze Verzekeringsunit. Om concurrerend te blijven moeten verzekeraars beter aan de wensen en behoeften van hun klanten tegemoetkomen en nieuwe producten sneller op de markt brengen. CGI bedient alle grote Nederlandse Pensioenuitvoerders, Pensioenverzekeraars en Pensioenfondsen en ook een aantal kleinere. Wij helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Tadek Miller via +31 657549374 of tadek.miller@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Business Consultant Pensioenen
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.