Netwerk & Security Specialist - regio Overijssel

Category: Infrastructure
Plaats: Overijssel, Overijssel, Nederland
Position ID: J0320-0375
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de organisator die complexe IT-systemen nodig heeft om je vaardigheden uit te dagen? Breng je talent naar CGI en help ons IT-projecten te leveren die het dagelijkse leven voor iedereen eenvoudiger maken.

Wat ga je doen?
Als Netwerk & Security Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en realiseren van complexe IT en OT/ICS infrastructuur omgevingen voor onze klanten. Het onderhouden van diverse netwerken (bv firmware en hardware upgrades) is ook onderdeel van je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de netwerk ontwerpen en configuraties als onderdeel van IT-netwerk veranderingen. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld network support, het oplossen van incidenten, asset inventory, firewall rule design, anti-virus technieken, access control, en het managen van probleemsituaties in productie-omgevingen. Het uitvoeren van IT/Security risk assessments kan ook onderdeel zijn van de rol.

Wat breng je mee?
Jij bent klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Jij hebt een goed probleemoplossend vermogen en je weet de rust bewaren in hectische situaties. Je bent bereid om te reizen.
Verder heb je:
• HBO opleiding, IT of gerelateerd
• Kennis van IT en/of OT networking en security, inclusief firewalls, routers en switches
• Brede kennis van andere IT componenten
• Windows Server/desktop ervaring en certificering (bv. MCSA);
• Ervaring met IT netwerken inclusief firewalls, routers en switches;
• Kennis van Network, VPN en proxy technologieën
• Kennis van hosting/storage infrastructuur design en implementatie;
• Affiniteit met het inrichten en gebruik van netwerk monitoring & performance tooling;
• Affiniteit met Industrial Control Systems en/of OT omgevingen (SCADA, PLC’s, DCS) is een pre
• Relevante certificeringen zijn een pré.


Waar kom je terecht?
We werken aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze klanten, door de snelle ontwikkelingen in technologie en samenleving, worden geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen.

We zijn werkzaam binnen diverse sectoren zoals energie, utilities, health en manufacturing. We werken aan de modernisering van het IT- en OT-landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting. Dit doen we in kleine zelfsturende teams, waar iedereen een bijdrage levert aan ons succes.


Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Klaas Haarman via +31 6 10032843 of via klaas.haarman@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl