High End IT Business Consultant - Verzekeringen

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0320-1833
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen binnen de Verzekeringen? Op het snijvlak tussen business en IT om daarmee de klant en haar klanten verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als High End IT Business Consultant houd jij je bezig met het optimaliseren van systemen, het verbeteren en optimaliseren van processen en het ontwikkelen van producten. Jij navigeert gemakkelijk binnen de managementlagen van zowel CGI als de klantorganisatie waar je voor acteert. Jij bent een specialist op je vakgebied en van toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien laat jij de business van CGI groeien, met behulp van het brede productportfolio van CGI en met inzet van de expertise en skills vanuit CGI. Ook maak jij gebruik van jouw netwerk binnen en buiten CGI.

Wat breng je mee?
Naast analytische vaardigheden ben jij ook communicatief heel sterk. Jij bent proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jij bent klantgericht en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO-opleiding, richting ICT of Informatica;
• Minimaal 4 jaar ervaring in de Insurance-wereld;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• uitstekende consultancy skills;
• ondernemersschap / eigenaarsschap.

Waar kom je terecht?
Als High End IT Business Consultant kom jij te werken voor onze Verzekeringsunit binnen de sector Financial Services. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd. Daardoor begrijpen we de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken we gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt. Wij helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Giliam Oostema via +31 6 1373 6452 of giliam.oostema@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.