Afstudeeropdracht Optimaliseren CGI Space Recruitmentproces

Category: Marketing
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0320-1840
Type dienstverband: Student Internship

Position Description

Wij zijn op zoek naar verbetering in ons recruitmentproces en de beleving daarvan. Kan jij ons helpen dit beter in te richten, dan gaan wij graag in gesprek. Wij zijn een team van 70 technische professionals waarvan 60% een ICT achtergrond heeft, 30% Lucht- en Ruimtevaart en de overige 10% is Data scientist. Onze gemiddelde leeftijd is 36 en zeer divers samengesteld qua nationaliteiten.

Wat ga je doen?
Ons aannameproces is nog zeer traditioneel en beslaat een dagdeel waarin met meerdere mensen van ons team kennis wordt gemaakt. Als dat van beide kanten positief is ervaren dan krijgt de kandidaat direct een aanbod mee aan het eind van dit proces. Ons idee is aantrekkelijker te zijn in de markt en mensen eerder en sneller te kunnen laten kennismaken met ons team door gebruik te maken van online mogelijkheden. Deze vernieuwing zit dan vooral aan de voorkant van het proces, dus mensen enthousiasmeren voor het Ruimtevaart team van CGI, een eerste kennismaking voor de kandidaten met CGI om vervolgens een eerste selectie via online media te kunnen doen. Waarna het toptalent ook daadwerkelijk fysiek kennis met ons gaat maken. We richten ons hierbij op beginners tot ervaren technische professionals.

De afstudeeropdracht waar wij iemand voor zoeken is om ons te helpen de voorkant van ons recruitmentproces moderner en professioneler te maken. Durf jij deze uitdaging aan?

Wat breng je mee?
Je bent nu studerende op hbo- of wo-niveau en op zoek naar een afstudeeropdracht. Jij bent de topper die door jouw kennis en onderzoek mee wilt werken aan het verbeteren van het recruitmentproces van CGI Space en om op deze manier jouw bijdrage te kunnen leveren aan de CGI Space unit.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht in een internationaal opererend team zowel qua verschillende nationaliteiten als landen waar we onze expertise inzetten. Je komt te werken op onze vestiging in Rotterdam.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something ambitious?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met CGI Space Recruitment team via spacerecruitment@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl