Vice President Consulting – Expert (VPC-E) - Thought leader Politie en veiligheid

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Rotterdam, Drenthe, Nederland
Position ID: J0417-1404
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Sla jij de inhoudelijke brug te slaan tussen CGI en haar opdrachtgevers binnen het domein Publieke Veiligheid? Weet jij snel aansluiting te vinden bij de juiste beleidsmakers binnen de top van de organisatie?

Wat ga je doen
Als Vice President Consulting- Expert (VPC-E) ben je binnen de unit verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van thought leadership. Jij verzorgt de content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.), vertegenwoordigt CGI op fora en stuurt actief innovatie initiatieven aan. Als VPC-E ben jij een echte teamspeler, die samen met de andere MT leden van de unit deelneemt aan business development en sales trajecten, zijn/haar industrie kennis en visie deelt met collega’s en samen met andere collega’s de kennis en kunde van CGI op een hoger niveau brengt. Jij draagt bij aan omzetgroei middels solution design, deelname aan sales en offerte trajecten, creëren van ingangen en business opportunities, en (business) consultancy bij klanten. Jij ontwikkelt je richting een ‘trusted advisor’. Daarnaast ontwikkel jij sterke klantrelaties en bouwt deze uit om de CGI expertise verder zichtbaar te maken. Dit alles geef jij vorm vanuit betaalde opdrachten bij onze klanten.

De VPC-E is onderdeel van het Management Team van de unit. Het MT wordt gevormd door de Vice President Consulting Services, de Vice President Consulting (Expert), 4 Director Consulting Services en een Director (Expert), verantwoordelijk voor business development, delivery en people management.

Wat breng je mee
Je hebt diepgaande kennis van de bedrijfsvoering van de Politie, publieke veiligheid, information led policing, meldkamers, veiligheidsregio’s en burgerparticipatie en een duidelijke visie op deze thema’s. Je bent een echte teamspeler die anderen gemakkelijk voor jouw ideeën weet te winnen. Je bent proactief, gaat op je doel af en behaalt graag resultaten samen met je team. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 7–10 jaar kennis en ervaring binnen de markt, met business en IT oplossingen;
• Interesse en kennis van ontwikkeling van de industrie, nieuwe business modellen en technologieën;
• Aantoonbare ervaring binnen het veiligheidsdomein;
• Aantoonbare kennis op het terrein van de markt en de bedrijfsvoering;
• Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waar kom je terecht
Als VPC-E komt jij te werken voor de unit Politie die onderdeel vormt van de sector Overheid.
De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en gezag op straat. De Politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van Business Intelligence en burgerparticipatie.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ronald Henderson via + 31 88 56 46007 of r.henderson@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Vice President Consulting- Expert
Are you ready to be part of something meaningful? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Skills

  • Dutch

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.