Software Engineer

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J0418-0748
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben je een software engineer met lef en verbeeldingskracht en toe aan een nieuwe uitdaging?Heb jij altijd al willen werken voor een groot internationaal Olie en Gas bedrijf?

Wat ga je doen
Als Software Engineer draag je bij aan een platform dat gebruikers helpt met het plannen en beheren van Seismische jobs. Deze complexe en langdurende jobs moeten inzichtelijk gemaakt worden met behulp van zelf ontwikkelde software. Binnen dit project help je de klant nieuwe “fit-for-purpose" functies te ontwikkelen en het bedenken van nieuwe en innovatieve manieren om hun werk efficiënter te maken. Deze functie vereist uitgebreide communicatie met de klant.

Wat breng je mee
Je bent klantgericht, resultaatgericht en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Ook ben jij een teamplayer die goed kan samenwerken met externe en interne stakeholders. Je hebt affiniteit met het Olie en Gas domein. Daarnaast heb je:
• Bachelor of Masters met een focus op technology/Communicatie, of gelijkwaardig en/of gelijkwaardig enterprise ervaring;
• 2-5 jaar ervaring met C/C++ en OO-programmeren;
• Vermogen om snel code te vertalen en doorzoeken die uit verschillende ontwikkel stijlen bestaat;
• Ervaring met GUI ontwikkel framework QT.

Waar kom je terecht
Je gaat als Software Engineer werken in de olie- en gas indrustrie. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gas industrie zijn groter dan ooit. De vraag naar energie blijft stijgen, er is (geo)politieke onzekerheid, reserves zijn moeilijker te ontginnen en de handelsprijzen fluctueren. Voor olie- en gasbedrijven is het daarom essentieel om meer te produceren uit de aanwezige reserves, hun installaties optimaal te benutten en de retail business winstgevend te houden. CGI helpt ze om dit te managen. Samen met meer dan 2.000 olie & gas collega’s werk je in toegewijde teams. Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit van olie- of gasvelden, installaties en raffinaderijen, of om het efficiënt en duurzaam exploiteren van distributienetwerken en het bedienen van klanten. CGI is actief in 40 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Satish Bansidhar, Director Consulting Services via satish.bansidhar@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Software Engineer
Are you ready to be part of something global? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.