Cyber Security Consultant

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0419-1382
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij meewerkt aan de veiligheid en weerbaarheid van de digitale wereld? Wil jij als security consultant werken in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders?

Wat ga je doen?
Als ervaren Security Consultant draag je bij aan de kwaliteit van het door ons geleverde product. Je zorgt ervoor dat de ontwikkelaars de laatste richtlijnen ontvangen en deze gebruiken bij de bouw van ons product. Verder draag je zorg voor alle requirements die onze klanten stellen aan de security zijde van de oplossingen zoals wij die leveren. Daarbij heb je een adviserende rol richting het management en een coachende richting collega's.

Wat breng je mee?
Je bent een gedreven en ondernemende professional die vooroploopt in zijn vakgebied. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen en collega’s succesvol te coachen. Je benadert de zaken met een kritische instelling en beschikt over een dosis gezond verstand. Daarnaast heb je:
• Ervaring in/met: Software development and coding, Product and maintenance, Data   privacy, Environments, Physical, ISO27001/ISAE 3402 V;
• Consultancy skills (content en process);
• Een High Level overzicht om issues in een plan te vatten;
• Low level begrip om issues in detail op te lossen.

Waar kom je terecht?
Als Security expert kom je te werken in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders. Er waait een nieuwe wind in de energiemarkt. De energietransitie naar een duurzamere energiehuishouding heeft een grote impact op energieleveranciers, netbeheerders en nieuwe partijen. Met innovatieve oplossingen helpen wij onze klanten deze transitie te versnellen. Zo bieden we oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, optimalisatie van assets en business modellen en decentrale energie-opwek- en distributie. Met maar liefst 6.000 energieprofessionals werk je samen met meer dan 200 klanten op vijf continenten. Wij zijn partner van de grootste energiebedrijven in Europa en bouwen aan centrale marktsystemen. Ook beschikken we over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Kirsty van Beek (Director Consulting Services) via 06 10 29 65 79 of Kirsty.van.beek@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Cyber Security Consultant
Are you ready to be part of something interesting? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.