Junior ICT Network & Security Specialist

Category: Infrastructure
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J0419-1386
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij een professional die enthousiast is over het vakgebied cyber security en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Help jij straks onze klanten binnen de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders veiliger en weerbaarder te maken in de digitale wereld?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die in een uitdagende omgeving willen gaan werken als ICT Network & Security Specialist

Wat ga je doen?
Als ICT Netwerk & Security Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en realiseren van IT oplossingen ter ondersteuning van cyber security in Industrial Control Systems (ICS). Hierbij moet je denken aan network support, het oplossen van incidenten, asset inventory, firewall rule design, anti-virus technieken, access control, maar ook het managen van probleem situaties in productie omgevingen. Verder zal het onderhouden van diverse netwerken (bv firmware en hardware upgrades) onderdeel zijn van je werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de network ontwerpen en configuraties als onderdeel van IT-netwerk veranderingen. Het uitvoeren van IT/Security risk assessments is ook een onderdeel van de rol.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde technische opleiding IT Infrastructuur op HBO of WO niveau. Met de passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft, ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om vraagstukken op te lossen. Je gaat hierbij uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en je weet de rust bewaren in hectische situaties. Resultaatgericht, klantgericht en kwaliteit gericht. Daarnaast ben je bereid om te reizen.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders. Er waait een nieuwe wind in de energiemarkt. De energietransitie naar een duurzamere energiehuishouding heeft een grote impact op energieleveranciers, netbeheerders en nieuwe partijen. Met innovatieve oplossingen helpen wij onze klanten deze transitie te versnellen. Zo bieden we oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, optimalisatie van assets en business modellen en decentrale energie-opwek- en distributie. Met maar liefst 6.000 energieprofessionals werk je samen met meer dan 200 klanten op vijf continenten. Wij zijn partner van de grootste energiebedrijven in Europa en bouwen aan centrale marktsystemen. Ook beschikken we over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Klaas Haarman via 06 10 03 28 43 of klaas.haarman@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Junior ICT Network & Security Specialist
Are you ready to be part of something important? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.