Consultant SuccessFactors

Category: Administration
Plaats: Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J0419-1390
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Hou je van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving? Ben je proactief en niet bang om buiten je comfort zone te treden? Staat bij jou de customer- en employee experience centraal? Zitten HR en HR systemen in jouw DNA en ben je bekend met het werken in zowel beheer als in een project team? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Als SAP HCM/ Succesfactors consultant verzorg je de implementatie van Succesfactor modules en het functioneel beheer voor SuccessFactors bij klanten waarvoor CGI de HR dienstverlening verzorgt. Je helpt met het bouwen aan, meedenken over en vooral het optimaliseren van de processen en systemen die ons in staat stellen om op een betrouwbare en innovatieve manier de dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met IT te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding, staat klantgerichtheid hoog in het vaandel en behaal je graag resultaten. Je beschikt over minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component maar ook met een opleiding in HR kun je een prima invulling geven aan de beoogde rol. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het implementeren van HR en Payroll systemen. Ervaring en certificeringen gerelateerd aan SAP Succesfactors zijn een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must.

Waar kom je terecht?
Binnen de unit waar je wordt ingezet wordt er aan diverse toonaangevende klanten SAP HCM en SF dienstverlening geleverd. De werkzaamheden variëren van implementatie van mooie innovatieve projecten tot aan incident en change management. Onze klanten vertrouwen op een betrouwbare partner die hun processen vertaald naar mogelijkheden in systemen. Daarom werken wij in nauw overleg samen met onze klanten en zijn regelmatig op klantlocatie te vinden. Daarnaast kun je aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende SAP/SuccessFactors Practice. Naast ons werk bij en voor de klant, delen wij daar kennis en is er ruimte om te sparren met collega’s over de nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Bianca Pel(Director Consulting Delivery) via 06-23703162 of bianca.pel@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van SAP HCM/ Succesfactors consultant
Are you ready to be part of something interesting? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.