Software Architect (SOA)

Category: Architecture
Plaats: Groningen, Groningen, Nederland
Position ID: J0517-2629
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de Software Architect (Services Oriented Architecture) die de digitale transformatie van onze klanten vorm geeft? Kom ons team in Groningen versterken en ontwikkel je carrière binnen een van de grootste System Integration Competence Centres van Nederland.

CGI is dé innovatieve leverancier die wereldwijde kennis van business, branches en technologische know-how met elkaar samenbrengt. Met onze speerpunten: IT Modernization, Cyber security, Big data analytics en Enterprise Mobility, helpen we de regionale klanten in hun strategie gereed te zijn voor een digitale toekomst.

Samen met 250 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities. Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio.

CGI is in 2017 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. Wij bieden je een uitdagende functie in het Noorden van Nederland inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Your future duties and responsibilities

Als Software Architect heb je zowel een creatieve als een sturende rol. Je bespreekt requirements met klanten en ontwerpt de software architectuur van de oplossing. Vervolgens zie je er op toe dat de oplossing volgens de architectuur wordt gerealiseerd. Je bewaart het overzicht over de gehele oplossing en bent de inhoudelijke spil van het project.

Required qualifications to be successful in this role

• Afgeronde HBO/WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT-component.
• Kennis en ervaring met concepten voor Business Process Management, Application Integration, Message Oriented Middleware.
• Kennis van Service Oriented Architecture (SOA), Event Driven Architecture (EDA), Webservices en XML/XSLT.
• Ervaring met een of meerdere Integratie producten, bijvoorbeeld TIBCO, Oracle, Microsoft.
• Sterke analytische vaardigheden en ervaring in het aansturen van teamleden.
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).


Interesse?
Solliciteer direct of neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.